Mosaisk Upps!

Oplysning om jødernes rolle i samfundet

 

 

Berømt tysk "tankeforbryder" fylder 74 i fængslet

Horst Mahler har fødselsdag den 23. januar i år (2010). Samtidig har han siddet fængslet i ét af de tolv år det "frie, demokratiske" Tyskland har idømt ham, for at have vovet at udtrykke sine tanker og meninger om især Holocaust. Mosaisk Ups ønsker at gøre opmærksom på denne modige tysker, der under forfærdeligt undertrykkende kår, har kæmpet for ytringsfriheden, og aldrig er veget en tomme.............

Du kan skrive til ham i fængslet, og hans venner fortæller, at han, selv om han er ved godt mod, og bl.a. underviser i Hegels filosofi fra fængslet, vil sætte stor pris på at vide, at han, og hans offer, ikke er glemt, men inspirerer.

Hans adresse er:

Horst Mahler
Anton-Saefkow-Allee 22
14772 Brandenburg/Havel
GERMANY

Vær opmærksom på, at hans post bliver censureret, på grund af hans "forbrydelses" alvorlige karakter. Kun breve, der sendes i konvolutter op til A5-størrelse vil blive givet til ham. Og kun breve, der ikke selv indeholder "tankeforbrydelser" vil blive givet til fangen!

Du kan naturligvis skrive et brev, der er af privat karakter.

Ønsker du at støtte ham økonomisk, kan du - i en separat kuvert, mærket "Verwendungszweck: Sondergeld 1" - sende ham 5-10 Euro.

I dagens anledning har vi oversat Horst Mahlers sidste udtalelse fra retssagen mod ham i 2009

Andre referencer:

Horst Mahler: I anledning af Auschwitz-dag
Auschwitzdagen

Mosaisk Upps forside | Dronten | Kontroversen om Zion | Mosaisk.Com igen | Det såkaldte 'Jødekartotek' | Jødekartoteket'