Mosaisk Upps!

Oplysning om jødernes rolle i samfundet

 

Jøderne er en race, ikke en religion

af Charles Coughlin

De fleste hvide mennesker kender slet intet til karakteren af jøder. Den største illusion er, at jøderne er en "religion". Forfædrene til de fleste jøder er "ashkenazi jøder", hvilket refererer til jøder, der opstod i Centralasien (Kasakhstan). Disse jøder emigrerede til Polen i middelalderen (derfor det store jiddische samfund i Polen og Warszawa-ghettoen) og derefter rejste herfra til Vesteuropa. Selvom jøderne har levet blandt kristne europæere i hundreder af år, har de nægtet alle forsøg på at blive konverteret til kristendommen. Det endelige resultat af at have jøder i en hvid nation gennem en længere periode er udbredt moralsk korruption og en alvorlig underminering af kristendommen. Jøder spiller rollen som en anti-kristen virus i hvide samfund.

Jøderne er ikke en gren af den hvide race. Ashkhenazi-jøderne fra Kasakhstan er en blanding af centralasiater blandet med mongoler, der var kendt for deres brutalitet. Mest sandsynligt er nogle middelhavs-jøder immigreret til Kasakhstan for århundreder siden og begyndt et fællesskab der. De jødiske ledere kan have bemærket, at folk i dette område, i holdning og personlighed, lignede den oprindelige jødiske race meget og indgiftede sig med dem. Et legende hævder, at en konge i Kasakhstan har hørt fra jødiske, kristne og muslimske repræsentanter, og erklærede, at hans rige skulle blive jødisk.

Den vigtigste ting at huske om jøder, er, at de er en fremmed race. Definitionen af en jøde i jødisk lov er en, der har en jødisk mor. Hvordan kan Jødedommen betragtes som en religion, hvis du er nødt til at være født ind i den? Det er definitionen på en race! Det ville være temmelig alarmerende for hvide amerikanerne, hvis et fremmed folk som det japanske, fandt sammen i race-møde-huse en gang om ugen for at fremme deres races dagsorden. Jøderne har dygtigt hævdet, at deres race-møde-huse, synagogerne, er "religiøse" møde-huse "ligesom kirker." Der er en passage i Det Nye Testamente, Åbenbaringen 02:09, der siger "jeg kender bagvaskelsen fra dem, der siger de er jøder og ikke er, men er en synagoge af Satan." Denne passage bemærker korrekt, at moderne synagoger intet har at gøre med Gud, og at jøderne nu er en udenlandsk mongol-centralasiatiske race, der ikke engang har forbindelse med de oprindelige jøder.

Bibelen taler også om farisæerne og saddukæerne. Farisæerne troede på et liv efter døden og engle, mens saddukæerne var ateistiske. De fleste jøder satte i de seneste årtier deres lid til socialisme, kommunisme eller detvdemokratiske parti. Antallet af jøder, der rent faktisk tror på Gud, kan være så lille som tyve procent. De fleste jøder synes at se ned på troende kristne som latterlige tåber, og denne følelse bibringes stærkt i de jødisk-kontrollerede massemedier.Af og til bliver der talt om "en ateistisk rabbiner" i nyhederne. Ordet "Rabbi" betyder lærer og har ikke nødvendigvis nogen religiøs betydning. Langt de fleste jøder er politisk venstreorienterede eller zionistiske imperialister, der i hemmelighed mener, at deres race skal kontrollere planeten.

Ironisk nok er det ashkenazi-jøder, der er den dominerende jødiske gruppe i Israel. De har førsteret til boliger og andre frynsegoder, mens de nordafrikanske jøder (de sefardiske jøder), som måske har blandet jødisk og arabisk (og endda sort) herkomst, behandles som andenklasses borgere. En ashkenazi-jøde fandt sig diskrimineret i Israel for at gifte sig med en sefardisk jøde.

Jøder har ofte været tolereret i europæiske lande, fordi man mente, at de ville bidrage til at forbedre handel. Jøder bragte dog altid et lurvet kriminelt element med sig. Jøder har typisk været stærkt involveret i prostitution og lånehajs-virksomhed. Jøder korrumperer og underminerer også de nationer, de invaderer.

Gennem århundreder har jøderne krydset sig med europæere, og derved produceret et mere intelligent jødisk lederskab med samme asiatiske forretningsdygtighed. I stedet for at være små pengeudlånerne og små købmænd, har jøder af den blandede race skabt de magtfulde Rothschild og Warburg internationale bankvirksomheds-familier. Jøderne af blandet race er ligeledes blevet mere sofistikerede til at gribe ind i og undergrave de europæiske regeringer, så det passer til deres behov.

Den første europæiske nation til at opleve en stor tilstrømning af ashkenazi-jøder var Polen i middelalderen. Det jødiske samfund voksede betydeligt og bidrog til at undergrave Polen indefra. Den engang stærke nation mistede hurtigt sin position i Europa og blev bogstaveligt talt slettet fra europakortet. Rusland, Preussen og Østrig åd Polen i tre delinger, fra 1772 til 1795. Det er mere end en tilfældighed, at den første europæiske nation, som blev invaderet af disse jøder i stort tal blev ødelagt indefra og svækket i en sådan grad, at den blev udslettet af sine fjender.

Østrig havde nu står over for lignende problemer fra sin nye jødiske emner. Efterhånden en anti-semitisk presse var etableret i Østrig, der forsøgte at modstå korrumperende indflydelse af jøder på det østrigske samfund. Som sædvanlig jøder blev anset for at være involveret i alle lukrative kriminelle virksomhed, især prostitution og lån-sharking. Rusland har lidt et endnu større problem med sin jøder, der i stigende grad udviklet planer om at myrde den russiske kongelige familie og for at skabe en anarkist eller kommunistisk revolution. Zar Alexander II havde forsøgt at reformere det russiske samfund, som frigøre de livegne. På trods af hans gode arbejde, var Kejseren myrdet af en tidlige socialistiske terrorgruppe, kaldet "Folkets vilje." Bomben-kasteren, der dræbte Kejseren, blev opkaldt Ignatei Grinevitski. To af hans terrorist medarbejdere havde meget jødiske navne, Nikolai Sablin og GESIA Gelfman.

Den russiske regering tog en seriøs interesse i aktiviteterne på jøderne. En agent for det russiske hemmelige politi opdagede et jødisk komplot kaldet Protokoller Zions Vises. Disse protokoller præciseret en jødisk plan om at undergrave og kontrollere regeringerne gennem jødisk kontrol af pressen, bestikkelse, afpresning og endda forførelse. (Nogen huske Monica Lewinsky eller Chandra Levy?) Henry Ford bemærkede, at de protokoller, passer verdenshistorien. Protokollerne opfordring til den jødisk-kontrollerede tryk for at skubbe hedenske nationer i krig mod nogen nationer, der fjerner jøder fra magten. Protokollerne blev offentliggjort første gang på russisk i 1897. Et andet oplag i 1905 nåede vestlige nationer. Efter den kommunistiske magtovertagelse i Rusland, ville besiddelse af en kopi af protokollerne fra en ikke-Jøde bringe dødsstraf.

Ved den tid verdenskrig brød ud, havde jøderne i Rusland, Østrig-Ungarn og Preussen (nu Tyskland) skabt udbredt undergravende socialistiske og kommunistiske organisationer har til formål at vælte regeringerne i disse lande. I 1917 den stamme af World War One havde svækket Rusland internt til det punkt, at kommunisterne under ledelse af jødiske kommissærer, var i stand til at vælte regeringen og myrde zar og hans familie. De oprettede en brutal kommunistisk diktatur, undertrykte kristendom og myrdet tyve millioner mennesker i Rusland og Ukraine i 1930'erne.

I 1918 jøder i Tyskland opfordret til generalstrejker protesterer den fortsatte krig. Disse strejker underminerede krigsindsatsen og førte til Tysklands sammenbrud og Versailles-traktaten, som uretfærdigt placeret skylden for krigen på Tyskland og krævede enorme erstatninger, der senere ruineret Tyskland økonomi. Det østrig-ungarske kejserrige ligeledes faldt fra hinanden under pres af krigen og undergravende manøvrer af jøder. Kaiser flygtede Tyskland og stærkt jødisk Weimar Republikken blev født. Weimarrepublikken er berygtet for korruption, moralsk degeneration og inkompetence, og den tyske offentlighed i sidste ende stemte den ud af tilværelsen.

Den samme race af asiatisk jøder, der ødelagde Polen og derefter Rusland, Tyskland og Østrig-Ungarn, begyndte indvandrede fra Østeuropa til England, Frankrig og Amerika. New York City hurtigt fyldt op med jiddisch jøder, som derefter spredte sig til alle de andre store amerikanske byer. Amerika havde en betydelig og stigende jødiske befolkning går tilbage til 1850'erne. I 1913 jøderne havde etableret nok politisk slagkraft til at skabe Federal Reserve banksystem, som effektivt satte hele den amerikanske pengesystem i hænderne på jødiske bankfolk. Efter denne begivenhed, var USA skubbet i to verdenskrige, som Amerika har intet ud af. A Great Depression ødelagt Amerika seksten år efter jøderne overtog vores penge system.

Den jødiske rolle i politik blev endnu stærkere efter Federal Reserve blev etableret. Indvandring sluserne blev åbnet for jiddisch jøder, der steg kraftigt den jødiske befolkning i Amerika i 20'erne og 30'erne. Den ekstremt korrupte Franklin Delano Roosevelt omgav sig med jødiske rådgivere og var en af de største kollaboratører med jøderne nogensinde. Præsident Bill Clinton, en anden ekstremt korrupte demokrat formand, også omgivet sig med jødiske rådgivere, advokater og praktikanter.

I dag har jøderne store befolkninger i alle White nationer. USA har den største befolkning af jøder i verden. Resultatet har været en hurtig forringelse i moral og en dramatisk stigning i politisk korruption. Traditionelle kristne værdier er blevet erstattet med jødiske værdier, der støtter homoseksualitet og moralsk relativisme. Jøderne er klar over, at hvide mennesker har i de sidste held væltet deres marionet regeringer. Som reaktion på dette, er jøderne bevidst skubber begreberne "mangfoldighed" og "tolerance" i håb om at hvide mennesker racistisk vil blande sig med sorte, mexicanere og asiater, der producerer en mindre intelligent befolkning uden racemæssige arv. Jøderne i mellemtiden vil ikke interbreed med andre racer i nævneværdig grad "for religiøse årsager", og fremstå som de mest intelligente overlevende løb afgørelse en stor brun bunke af race blandinger.

Der er en klar vej af ødelæggelse, startende med Polen, som blev slettet fra kortet i over et århundrede. Så nationer, der overskred Polen: Rusland, Preussen og Østrig blev forgiftet af jødiske socialister, der hjalp mord to zarer og omstyrte alle tre riger under Første Verdenskrig. Endelig jøderne invaderede USA. Vi bliver tvunget til at støtte Israel, uanset hvad de grusomheder, de begår mod palæstinenserne (og vi er blevet mål for terror på grund af Israels kriminelle adfærd.) Vores monetære system er blevet kontrolleret af jøder siden 1913. Christian moral er blevet undertrykt og erstattet med jødiske umoral. Den jødisk-kontrollerede medier skubber homoseksualitet og race-blanding på daglig basis for at ødelægge den hvide race. Vi kan enten lære af historien og fjerne jøderne fra magten eller deltage i en liste af ødelagte imperier, hvorfra jøderne har bygget deres formuer.

 

Mosaisk Upps forside | Dronten | Kontroversen om Zion | Mosaisk.Com igen | Det såkaldte 'Jødekartotek' | Jødekartoteket'