Mosaisk Upps!

Oplysning om jødernes rolle i samfundet

 

asians in the library
(tryk på billede for at se videoen)

 

Rapport fra det besatte Amerika

 

Kære Miss Wallace,

Velkommen til en berømmelse, De aldrig har ønsket.

Efter mine beregninger har seks millioner mennesker set Deres video om asiater på UCLA (University of California, Los Angeles) siden de satte den på YouTube den 11. marts – for 10 dage siden. De tog den ned igen to dage senere, men alligevel bredte den sig som en virus. Der er nu dusinvis af ”svar” og ”parodier” på YouTube, de fleste af dem ondskabsfulde, mange af dem obskøne.

Nationale aviser har latterliggjort Dem, og UCLA’s vice-rektor, Janina Montero siger, at hun er ”chokeret og krænket”. Efter i en uge at have udstået, hvad De beskriver som ”chikane af min familie, offentliggørelse af fortrolige oplysninger om mig, dødstrusler og det, at blive ekskluderet fra en hel gruppe”, har De besluttet at forlade UCLA.

Intet af dette ville være sket, hvis De var blevet taget i at stjæle bøger fra biblioteket eller snyde til eksamen. Det ville ikke engang være sket, hvis De var blevet arresteret for bankrøveri eller mord. I de tider, vi lever i, var det, De gjorde langt værre. De var ”ufølsom”.

Hvad var det egentlig, De gjorde? De sagde, at ”horder” af asiater går på UCLA. Faktisk er der flere asiater end hvide studerende – 37 procent til 32 procent – så hvide er i mindretal. Det er ikke for ingenting, det bliver kaldt ”UCLAsiatisk”. De sagde, at antallet af asiater var ”helt i orden”, men at hvis de skulle gå på UCLA, skulle de lære amerikanske manerer. Specifikt sagde De, at de ikke burde bruge mobiltelefoner i biblioteket og De efterlignede deres måde at tale på. De sagde også, at de asiatiske studerendes familier kommer og laver mad og gør rent for dem, så at asiatiske studerende aldrig lærer ”at klare sig selv”. Smagløst, måske, men næppe chokerende.

Jeg er sikker på, at De føler, at De bliver frygteligt straffet for trivielle fejltagelser – for noget, som måske ikke engang er en fejltagelse. Jeg tror, at De er forvirret og forskrækket og jeg er bange for, at ingen i Deres omgangskreds kan forklare det, som sker.

Lad mig prøve. Måske er det ved at gå op for Dem, at Deres synd ikke var, hvad De sagde, men hvem De er.

Alexandra Wallace_2Hvis De var sort eller latinamerikaner og lavede en video, som gjorde nar ad asiater, ville ingen tage sig af det. Asiater og andre, som har lavet video ”svar”, omtaler Dem som ”tæve” og siger frygtelige ting om Deres udseende og formodede sex-vaner, men ingen har kritiseret dem. Mange af dem er tilsyneladende studerende. Er administrationen ”Forfærdet og fornærmet”? Har de modtaget dødstrusler? - Nej.

I 2005 sagde Kamau Kambon, en sort mand, som underviste i afrikanske studier på North Carolina State University, på C-Span, at alle hvide burde udryddes. Det forårsagede næsten ingen reaktioner. Sidste år opfordrede professor Kent Wong på Deres eget universitet, UCLA, ikke-hvide til at ”blive sagførere og lærere og læger og medlemmer at det amerikanske senat og erstatte de gamle, hvide mænd.” Blev vicekansler Montero ”forfærdet”? Nej. Men hun er forfærdet over Dem nu. Hvorfor?

Måske kan Pearl Cleage hjælpe Dem til at forstå. Hun er en sort digter, netop den slags person, som De måske har skullet læse i engelsk i gymnasiet. Dette er, hvad hun har at sige om race:

”I diskussioner om race mellem sorte og hvide mennesker har den bevidste sorte altid ret; er altid den ultimative autoritet i spørgsmål, der vedrører race og racisme; skal altid betragtes som ”den forurettede part” eller den undertrykte … (Hvide) kan umuligt forventes at være objektive i spørgsmål om race.” (Pearl Cleage, Deals With the Devil and Other Reasons to Riot (New York, Ballantine Books, 1993), p. 322).

Det opsummerer det hele, inklusive fremhævelserne, og det, som Miss Cleage siger om sorte, gælder for alle ikke-hvide. De er Dem moralsk overlegne, og De må underkaste Dem, hvad angår race. Faktisk er det sikrere at underkaste Dem på andre områder også. De ved aldrig, hvornår det, at være uenig med en latinamerikaner, kan være ”racisme. Omvendt behøver ikke-hvide ikke at være ”sensitive”. De kan gøre nar ad Dem, fornærme Dem, efterligne deres accent, insistere på, at De lærer at opføre Dem ligesom dem selv, men De, Miss Wallace, er anderledes. De må aldrig gøre disse ting.

Og De må aldrig, aldrig, ALDRIG bemærke, at hvide er i mindretal på UCLA. Det næste kan være, at De bemærker, at hvide er i mindretal i hele landet i forhold til folk, som Deres egen professor Wong opfordrer til at ”erstatte disse gamle, hvide mænd”. De er ikke en ”gammel, hvid mand”. De er en ung, hvid kvinde. At dømme ud fra de obskøne ”svar” på YouTube, har de mennesker, der skal erstatte de gamle, hvide mænd andre planer for Dem.

Intet af dette er retfærdigt, Miss Wallace. Bare tre minutter af det, De troede var en harmløs video, har ændret Deres liv. Og hvad har De lært? Den lektie, rektor Montero vil have, at De skal lære, er den samme, som Pearl Cleage vil have, at De skal lære: at De altid har uret, at De altid er undertrykkeren. Hun vil have, at De skal undskylde, hænge med hovedet og være skyldig hele Deres liv.

Jeg håber, at De lærer noget andet. Det er hårde lektioner, der vil ødelægge Deres illusioner, men jo hurtigere, de lærer, desto stærkere vil De være. De har allerede lært, at når befolkninger forandrer sig, forandrer kultur og adfærd sig. Jeg håber, De vil lære, at som hvid kvinde, som en person, der nedstammer fra den race, der byggede dette land og etablerede dets institutioner, har De ret til at lægge mærke til det og at bekymre Dem om det. Hvis tilflyttere laver om på dette land på måder, De ikke bryder Dem om, har De ret til at sige det. De har ret til at ønske, at Deres land skal forblive en del af Vesten, snarere end at blive et kaotisk sammensurium af folkeslag og kulturer i konflikt med hinanden.

Jeg håber, De lærer, at dobbeltmoral om ”sensitivitet” ikke handler om at plage én hvid kvinde, og ignorere hendes angriberes ondskabsfulde opførsel. Denne dobbeltmoral betyder, at ingen hvid person nogensinde må gå i brechen for sine egne værdier og sin egen kultur. Den betyder, at ikke-hvide gerne må arbejde for specifikt racebetingede mål, men hvide må ikke. I sin yderste konsekvens, Miss Wallace, betyder de standarder, der nægter hvide mennesker det, som tillades ikke-hvide, at Deres folk og dets kultur vil blive skubbet til side.

Dette er vanskelige og smertefulde sandheder. Det tager ofte år at fatte dem. Men De vil kun kunne forstå, hvad det er, der er sket med Dem, hvis De gennemskuer den løgn og det bedrag, som forvrænger alt, hvad de nogensinde har fået at vide om racer.

I de menneskers øjne, som er ved at jage Dem bort fra universitetet, er Deres største synd, at De er hvid.

Jared Taylor

Jared Taylor (email him) is editor of American Renaissance and the author of Paved With Good Intentions: The Failure of Race Relations in Contemporary America. (For Peter Brimelow’s review, click here.) The long-awaited sequel, White Identity: Racial Consciousness In The 21st Century, will be published this year.

 

kilde

kilde

Mosaisk Upps forside | Dronten | Kontroversen om Zion | Mosaisk.Com igen | Det såkaldte 'Jødekartotek' | Jødekartoteket'