Mosaisk Upps!

Oplysning om jødernes rolle i samfundet

 

 

 

Israel911

 

 

Amerikas længste krig: Udelukkende for Israel

Den 13.9.2012 fra Davidduke.com

 

cantu

Den 21-årige soldat Shane W. Cantu, hvis død blev meddelt i sidste uge af Pentagon, er det 2.114. amerikanske militære dødsfald i det, som er blevet Amerikas længste krig i historien – kun udkæmpet på grund af jødisk racistisk kontrol over den amerikanske regering.

Cantu, som døde af skader fra granatsplinter langt borte i det østlige Afghanistan, var blot ti år, da den krig, som så tragisk gjorde en ende på hans liv, begyndte.

Invasionen af Afghanistan fandt sted kort efter angrebene den 11. september 2001. De zionistiske racister og deres rygklappere, så som George Bush jr., besluttede at give Afghanistan skylden for angrebene, selv om de blev udført af personer fra Saudi-Arabien og Egypten.

Invasionen af Afghanistan havde intet at gøre med at "befri" dette land, som løgnerne påstod (de kaldte oven i købet invasionen for "Operation Varig Frihed"), men gik snarere ud på at bruge amerikanske liv, penge og militær styrke til at knuse alle, som udgjorde selv den allermindste trussel mod den zionistiske, racistiske stat, Israel.

Ifølge den uafhængige overvågningsorganisation, National Priorities Project, som overvåger den amerikanske stats udgifter nationalt og lokalt, har udgifterne til krigen i Afghanistan beløbet sig til $ 560.000.000.000 og de stiger stadig. Prisen for krigen i Irak, en anden konflikt, som udelukkende er til fordel for Israel, er over $ 806.000.000.000 og stiger også fortsat.

Titusinder af soldater er endvidere blevet hårdt såret i disse krige, hvilket yderligere har forøget udgifterne og elendigheden som følge af disse jødisk-racistisk-ledede fjerne og ulykkelige eventyr.

Den pris, som amerikanerne har måttet betale for den zionistiske, racistiske kontrol over deres regering, deres medier og deres økonomi, må nu også opgøres i blod.

Amerikanere bliver helt bogstaveligt slået ihjel for de jødiske racisters skyld.

 

Kilde

Jødisk journalist kommenterer koblingen mellem terror, USA, Israel og jøder se og se

Læs også JØDISK RACISME af David Duke, specielt kapitel 11 "Israel - Forræderi mod USA"

For yderligere historisk baggrund, læs KONTROVERSEN OM ZION af Douglas Reed.

Lyt til Dr. David Duke på RENSE.COM og se hans spændende videoer

Mosaisk Upps forside | Dronten | Kontroversen om Zion | Mosaisk.Com igen | Det såkaldte 'Jødekartotek' | Jødekartoteket'