Mosaisk Upps!

Oplysning om jødernes rolle i samfundet

 

 

 

Israel911

 

11. september -

Israel den virkelige årsag til terrror mod USA

Den 11.9.2012 fra Davidduke.com

 

 

 

I dag, nøjagtigt elleve år efter, at de grufulde begivenheder  11. september 2001 fandt sted,  ignorerer de jødisk-racistisk kontrollerede medier og deres ”politiske kommentatorer” stadig stoisk det vigtigste spørgsmål angående angrebet: ”Hvorfor?”

Hvorfor skulle arabere fra Saudi Arabien og Egypten lægge planer i månedsvis, uddanne sig til piloter, emigrere til USA og så ofre sig selv ved at flyve flyvemaskiner fulde af mennesker ind i bygninger i New York og Washington?

Er det som George Bush jr. og Tony Blair hævdede, fordi de ”hader vores frihed”?

De jødisk-racistisk kontrollerede medier rejser aldrig spørgsmålet om, ”hvorfor” arabere skulle ønske at bombe bygninger i Amerika (eller i noget andet land for den sags skyld). I stedet fokuserer de i det uendelige på begivenheden eller mindehøjtideligheder over det, som skete.

Realiteten er, at angrebet på Amerika den 11. september 2001 fandt sted, fordi amerikansk udenrigspolitik er fuldstændig kontrolleret af zionistiske racister og føres til fordel for Israel imod palæstinensere i særdeleshed og den muslimske verden i almindelighed.

Osama bin Laden gjorde dette fuldstændig klart i sit ”brev til det amerikanske folk”.

Som svar på spørgsmålet, ”Hvorfor kæmper I imod os?” skrev han, at den væsentligste årsag  til al-Qaedas aggression var Amerikas partiske udenrigspolitik i Mellemøsten, som sætter Israel over de arabiske stater.

”Hvorfor bekæmper vi jer? Briterne overgav Palæstina til jøderne med jeres hjælp og støtte, de har holdt det besat i mere end 50 år; år fulde af undertrykkelse, tyranni, forbrydelser, drab, ødelæggelse og hærgen. Skabelsen og opretholdelsen af Israel  er en af de største forbrydelser og I er anførerne for forbryderne,” skrev Bin Laden.

”Og selvfølgelig er det ikke nødvendigt at bevise graden af amerikansk støtte til Israel. Skabelsen af Israel er en forbrydelse, som må slettes. Hvert eneste menneske, hvis hænder er tilsølede med denne forbrydelse, må betale prisen og det dyrt.”

Bin Laden gik videre til at give amerikanske skatteborgere og civilbefolkning skylden for de palæstinenseres skæbne, som er under israelsk besættelse.

”Det er det amerikanske folk, som vælger deres regering af deres egen fri vilje; et valg, som kommer af, at de er enige i dens politik. Så det amerikanske folk har valgt, samtykket og bekræftet deres støtte til Israels undertrykkelse af palæstinenserne, besættelsen og overtagelsen af deres land og fortsættelsen af drab, tortur, straf og udvisning af palæstinensere. Det amerikanske folk har evner og valgmulighed til at afvise deres regerings politik og endda at ændre på den, hvis de vil.

Det er amerikanerne, som betaler skat, som betaler for de flyvemaskiner, som bomber Afghanistan, de tanks som ødelægger vore hjem i Palæstina, de hære, som holder vore lande besat i Den Arabiske Golf, og de flåder, som sikrer blokaden af Irak.

Pengene fra disse skatter gives til Israel, så det kan fortsætte med at angribe os og trænge ind i vore lande. Så det er amerikanerne, som finansierer angrebene på os og det er dem, som fører tilsyn med måden, disse penge bliver brugt på, som de ønsker det gennem deres valgte kandidater.”

Så grunden til 9-11 og andre angreb er, som meddelt af al-Qaeda-lederen personligt, den kendsgerning, at Vesten støtter og opretholder den zionistiske stat, Israel. Dette er endvidere resultatet af den urimelige indflydelse, som den zionistiske lobby udøver over amerikansk udenrigspolitik, massemedierne og bankverdenen.

En lignende situation eksisterer i mange andre vestlige lande, og de er således også blevet skydeskiver.
Så grunden til, at de jødisk-racistisk kontrollerede medier aldrig vover at nævne årsagen til 9-11 er, at så må de indrømme den magt til at kontrollere, som jødiske racister har over vestlige regeringer.

Indtil Amerika og alle vestlige nationer kaster det zionistiske åg af sig , vil de vedblive med at være mål for islamiske ekstremister.

Israel, zionismen og jødisk-racistisk kontrol over Amerika er hovedårsagen til terrorisme, ustabilitet og konflikt i verden i dag. Alle andre teorier er kun afledningsmanøvrer fra denne ultimative sandhed.

Kilde

Jødisk journalist kommenterer koblingen mellem terror, USA, Israel og jøder se og se

Læs også JØDISK RACISME af David Duke, specielt kapitel 11 "Israel - Forræderi mod USA"

For yderligere historisk baggrund, læs KONTROVERSEN OM ZION af Douglas Reed

Lyt til Dr. David Duke på RENSE.COM og se hans spændende videoer

Mosaisk Upps forside | Dronten | Kontroversen om Zion | Mosaisk.Com igen | Det såkaldte 'Jødekartotek' | Jødekartoteket'