Mosaisk Upps!

Oplysning om jødernes rolle i samfundet

 

 

 

Israel911

 

 

Mitt Romneys vanvid:

"Rusland er Amerikas værste fjende"

Den 10.9.2012 fra Davidduke.com

romney_madDet voksende vanvid i Mitt Romney-lejren – som nu har erklæret, at Rusland er og bliver Amerikas "fjende nummer ét" – har gjort USA's kommende præsidentvalg til endnu mere af en farce end før, hvis det ellers skulle være muligt.

Det seneste udbrud i Romney-lejren, rapporteret af RT Nyhedsservice, var, at "Mitt Romneys øverste rådgivere" siger, at "Rusland er og bliver Amerikas værste geopolitiske fjende."

"Rusland er en vigtig geopolitisk fjende. Guvernør Romney er klar over dette," siger Richard S. Williamson, Amerikas særlige udsending til Sudan og udenrigspolitisk rådgiver for Romney-kampagnen, til journalister ved et panel organiseret af Udenrigspolitisk Initiativ (Foreign Policy Initiative).

En anden øverste udenrigspolitisk rådgiver for Romney, tidligere rejsende ambassadør Pierre-Richard Prosper, udtrykte ligeledes sin støtte til den tidligere Massachusetts guvernørs synspunkt på Rusland.

"De er vores fjender" understregede Prosper. "De har valgt at gå konfrontationens, ikke samarbejdets vej."

Den tidligere udsending mente også, at Rusland aldrig har været "på fredens side" eller "humanitetens" og sagde, at landet ikke "opførte sig som et demokrati" selv om det hævder at være et sådant.

Væsentligt er det, at panelet ved det møde, hvor disse bemærkninger faldt, også omfattede den russiske, jødiske racist, Pavel Khodorkovsky, præsident for "Instituttet for Det moderne Rusland" og søn af den fængslede tidligere olie-oligark Mikhail Khordorkovsky, der blev fængslet i 2003 for bedrageri og hvidvaskning af penge.

Er det på den baggrund noget under, at Romney i marts i år udtalte, at Rusland var Amerikas "nummer ét geopolitiske fjende", efter at en direkte optagelse fangede Obama i at fortælle den daværende russiske præsident, Dmitrij Medvedev, at han ville vise mere "fleksibilitet" mht. det europæiske missilforsvar i sin anden periode.

"Dette er uden tvivl vores nummer ét geopolitiske fjende; de kæmper i hver eneste sag for verdens værste aktører. Den tanke, at han har tænkt sig mere fleksibilitet overfor Rusland er meget, meget bekymrende," sagde Romney.

Kilde

Jødisk journalist kommenterer koblingen mellem terror, USA, Israel og jøder. Se og se

Læs også JØDISK RACISME af David Duke, specielt kapitel 11 "Israel - Forræderi mod USA"

For yderligere historisk baggrund, læs KONTROVERSEN OM ZION af Douglas Reed

Lyt til Dr. David Duke på RENSE.COM og se hans spændende videoer

Mosaisk Upps forside | Dronten | Kontroversen om Zion | Mosaisk.Com igen | Det såkaldte 'Jødekartotek' | Jødekartoteket'