Mosaisk Upps!

Oplysning om jødernes rolle i samfundet

 

 

 

 

Dramaet om fiskebollen

 

 


Bliver 2014 "fiskebollens år"?

(nyOg et år senere - januar 2015 kan vi spørge: bliver dette året? - endnu et år senere - januar 2016 blev svaret: nej - læs og her)

Et noget særegent drama udspiller sig for tiden - d.v.s. årsskiftet 2013-2014 - i Frankrig. En sort komiker, Dieudonné M'bala M'bala anklages for at turnere med antisemitisk optræden og derved opildne til had mod jøder.

I januar udsendte den franske indenrigsminister et cirkulære til regionerne med opfordring om at forbyde hans show.

Men især er Dieudonné blevet kendt for at have opfundet og populariseret en hilsen "la quenelle", som betyder "fiskebollen", der ifølge ham selv skal være en "fuckfinger" til det, han ser som et undertrykkende fransk system, men som de jødiske organisationer nu - ti år efter hans første fremvisning af den særlige hilsen - anklager for at skulle være en slags nazi-hilsen, et slet skjult angreb på jøderne, siger de.

Som en af hans støtter, filosoffen Alain Soral, så morsomt forklarer til en amerikansk studievært, må det enten være en forkert anklage fra de jødiske organisationer eller afsløre en skjult dybere sammenhæng mellem Frankrigs jøder og det undertrykkende system, som de jødiske organisationer således gør os alle opmærksomme på.

Denne hilsen breder sig som en steppebrand og lader sig ikke let stoppe. Man ser den overalt, hos sportsfolk, soldater, blandt publikum i TV-udsendelser. Prøv blot at google "la quenelle".

Frankrigs zionist-dominerede myndigheder samt allehånde jødiske og politisk korrekte meningsmagere og "eksperter" river sig i håret i panik og fortvivlelse over ikke uden videre at kunne gøre den uskyldige og ret morsomme hilsen strafbar. Den har bredt sig til alle lag af samfundet, endda til andre lande (f.eks. Tyskland). Folk er blevet fyret, bortvist eller forsøgt bortvist, som følge af hilsenen, men til syvende og sidst er det jo en uskyldig hilsen, der reelt er stik modsat en nazi-hilsen, hvad man jo til dens forsvar kan gøre opmærksom på.

Om de jødiske organisationer i Frankrig er paranoide og mener, at alt må og skal dreje sig om jøder, eller om de kender til en sammenhæng mellem det, som mange franskmænd ser som en undertrykkende og korrupt statsmagt og Frankrigs magtjøder, skal jeg ikke her komme videre ind på. Lad enhver danne sig sin mening efter studium af emnet. Men morsom er hilsenen og utroligt interessant, at de jødiske organisationer vil forsøge at forbyde den som anti-jødisk, også at de skulle være ti år om at komme frem til, at den var det, og meget afslørende af et mere og mere totalitært styre, når selv en sort indvandrer (normalt en særligt beskyttet minoritetsgruppe, også i Frankrig) nu også nægtes ytringsfrihed. Selv synes jeg, at en "fiskebolle" ikke er så helt ved siden af som en kommentar til magtjødiske planer, hvis den skal forstås sådan. Spændende at se, om 2014 bliver "Fiskebollens år", som Dieudonné M'bala M'bala lægger op til i en video.

Se mere her, her, her, her*, her, her , her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her og her. - Senest i 2015 nyher, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her og her

*(uddrag af Weekendavisen, uge 3, 2014: 'Dieudonné har fået mange tilhængere. Ikke mindst blandt yngre muslimer, der mener, at islamofobi ikke straffes lige så hårdt som antisemitisme, fordi »jøderne sidder på magten«. Derfor er det næppe tilfældigt, at en sælsom gestus i den seneste tid har grebet voldsomt om sig: la quenelle (fiskebollen). En slags nedadvendt heil-hilsen, som Dieudonné har opfundet, og som med hans egne ord er et »oprør mod systemet« (som jøderne jo kontrollerer).'

 

 

 

Mosaisk Upps forside | Dronten | Kontroversen om Zion | Mosaisk.Com igen | Det såkaldte 'Jødekartotek' | Jødekartoteket'