SAMISDAT - Lys over ALT, det er det, vi vil !

hugin


Samisdat-breve var de sovjettiske samfundskritikeres vej til at omgå magthavernes blokade af adgangen til massemedia. Trods de meget begrænsede oplag bidrog de til at udhule systemet til det revnede.

I vor, som det hedder "fri verden", troede vi, at medierne bragte alle oplysninger, som er nødvendige i et demokrati. Det er ikke tilfældet. Udvalgte oplysninger og synspunkter sigtes fra ikke blot i presse og TV, men - måske som konsekvens af dette - også forlagsverden og boghandel.

Svaret må være det samme som i Sovjetunionen, og herhjemme under besættelsen: fri publikationer, der bryder blokaden.

Med denne hjemmeside viderefører vi det informationsarbejde, som startedes med Vestlig Samisdat nr. 1, 15 november 1995.

Marianne Herlufsdatter & Lars Thirslund

 

 

Vestlig Samisdat 2012

 
  

"Min tv-speaker hedder Mahmoud"
      

Så er du altså araber?  Nej - måske han er!

Ahmadinejad hedder også Mahmoud; men han er iraner. En ægyptisk sanger hedder det også, men dertil Abdul Aziz. Han hér hedder Abdel Aziz Mahmoud. Ikke noget af det lyder dansk. Men han skal optræde, som om han er det.

Hvorfor har de da  en arabisk speaker i dansk fjernsyn?

Det er fordi, SE vil have det

Hvad er SE?

Det er The Secret Empire: Det hemmelige overherredømme.

Hvorfor hører man aldrig  om det?

Fordi, så ville det jo ikke være hemmeligt. Og det hersker bedst gennem hemmelige agenter, af hvilke mange næppe engang ved, at de er det. Men de ved, hvad de skal sige og gøre, fordi de er købt af medierne, der allerede er købt af SE, det hemmelige overherredømme. Det er derfor, vi påstås at have ytringsfrihed, selv om der er nogle vigtige ting, som ikke må siges.

Man kalder det  multikultur.


SAMISDAT HOVEDMENU
SAMISDAT 10 - 2012 - Indhold