SAMISDAT - Lys over ALT, det er det, vi vil !

hugin


Samisdat-breve var de sovjettiske samfundskritikeres vej til at omgå magthavernes blokade af adgangen til massemedia. Trods de meget begrænsede oplag bidrog de til at udhule systemet til det revnede.

I vor, som det hedder "fri verden", troede vi, at medierne bragte alle oplysninger, som er nødvendige i et demokrati. Det er ikke tilfældet. Udvalgte oplysninger og synspunkter sigtes fra ikke blot i presse og TV, men - måske som konsekvens af dette - også forlagsverden og boghandel.

Svaret må være det samme som i Sovjetunionen, og herhjemme under besættelsen: fri publikationer, der bryder blokaden.

Med denne hjemmeside viderefører vi det informationsarbejde, som startedes med Vestlig Samisdat nr. 1, 15 november 1995.

Marianne Herlufsdatter & Lars Thirslund

 

 

 

Djævlerier
   

Willis Carto skrev om Lawrence Dennis' monodiabolisme i Barnes Review 2002,  5. 2: Ingen djævel er stærk nok til at styre alt. Se derfor efter alliancer mellem flere djævle.   Historien skal afdække kræfterne bag djævleriet.

Hvordan smådjævlene arbejder sammen kunne læses i   DR2, Danskernes Akademi, 23/3 2012 : "Kampen mellem tro og fornuft".  "Filosofen"  Klemens Koppel, medlem af Etisk Råd lagde ud med følgende påstande:

"Vi ved, at Gud ikke eksisterer."
"Vi ved, at tvillingtårnene blev ramt af flyvemaskiner fra Al Qaida".
"Vi  ved, at Holocaust fandt sted."

I stedet for at analysere og undersøge kontrollerbare fakta ser vi, at de mest naive og skråsikre "ateister" sideordnes med tanketomme borgere, der underdanigt accepterer usandsynlige forklaringer af nationalregeringer og zionist-élite.SAMISDAT HOVEDMENU
SAMISDAT 10 - 2012 - Indhold