SAMISDAT - Lys over ALT, det er det, vi vil !

hugin


Samisdat-breve var de sovjettiske samfundskritikeres vej til at omgå magthavernes blokade af adgangen til massemedia. Trods de meget begrænsede oplag bidrog de til at udhule systemet til det revnede.

I vor, som det hedder "fri verden", troede vi, at medierne bragte alle oplysninger, som er nødvendige i et demokrati. Det er ikke tilfældet. Udvalgte oplysninger og synspunkter sigtes fra ikke blot i presse og TV, men - måske som konsekvens af dette - også forlagsverden og boghandel.

Svaret må være det samme som i Sovjetunionen, og herhjemme under besættelsen: fri publikationer, der bryder blokaden.

Med denne hjemmeside viderefører vi det informationsarbejde, som startedes med Vestlig Samisdat nr. 1, 15 november 1995.

Marianne Herlufsdatter & Lars Thirslund

 

 

 

  Men S.E.-agenterne giver ikke op


28. juli bringer Jyllands-Posten en artikel med titlen: "Kære børn ... nu skal I lære at være tolerante." Det er den radikale "ligestillingsordfører" Sofie Carsten Nielsen, som vil ud til alle skoleelever med budskabert, at alle seksuelle varieteter og alle religioner er lige samfundsnyttige. Når blot nogle eksemplarer kan marchere en tur på hovedgaden, så skal de anerkendes som fuldgyldige medlemmer af det ligemagede idealsamfund. Så har de alle samfundets rettigheder og krav på enhver beskyttelse.

Ingen vover at kritisere en sådan ligeværdighed; men den har een fejl : Borgerne får ikke ar vide, hvad den indebærer.

Medierne må jo ikke oplyse hvilke traditioner og ceremonier - hvilke ideologier, indstrømmerne inderst føler sig knyttet til. De ser jo fredelige ud i hverdagen - så længe de er et magtløst mindretal. Men når de begynder at blive talstærke kommer tilbageholdte holdninger frem. Så høres pludelig fromme bekendelser til Allah, koranen og sharia, og snart forargelse over kristne traditioner, der forkaster hjørnesten i Islam og jødedom.

 

"Blindebuk"

Det hele minder om børnelegen Blindebuk. Ingen af parterne ved, hvad det drejer sig om undtagen S.E.-eliten, der er arrangør og bestemmer, hvordan medierne får lov at tolke det, der sker.

 

Frisprog for 65 år siden.

Et mere nuanceret syn på II. Verdenskrig er måske ved at smyge sig frem.

Vi skrev i Vejlederen om den amerikanske general Patton. I Zunselsite nr. 400 bringes flere karakteristiske citater.

Han var i 1945 sikker på, ar USA hurtigt ville kunne slå Sovjet og indtage Moskva. Men hvis ikke det skete med det samme, ville USA, der straks begyndte at trække tropper hjem, blive svagere og Sovjet derefter stærkere.

Efter at have besøgt forskellige dele af Tyskland kom han frem til, at WW II blev ført mod det forkerte folk.

Efter besøget i Berlin skrev han til sin kone : Vi har ødelagt, hvad der kunne være blevet en god race, og vi erstatter den med vilde mongoler. Jeg kunne i stedet have taget Berlin , hvis jag havde fået lov.

General Alphonse Juin sagde i august til amerikaneren : Det er, min general, virkelig ulykkeligt, at englændere og amerikanere i Europa har ødelagt det eneste sunde land - og jeg mener ikke Frankrig. Derfor er vejen åben for den russiske kommunisme.

31. august skrev Patton : Faktisk er tyskerne det eneste anstændige folk, der er tilbage i Europa. Valget står mellem dem og russerne. Jeg foretrækker tyskerne.

2. sept: Det, vi gør, er at ødelægge den eneste semi-moderne stat i Europa, så at russerne kan sluge det hele.

Det er få amerikanere, der ikke led på grund af krigen. I decennier blev vi beværtet med mytologien om fjenden. Jeg er tvunget af loven i et ducin nationer, der tros være liberaldemokratiske, til at skrive, hvad jeg ved er fakta, om hvad Tyskland gjorde og ikke gjorde under krigen.

Men jeg har lov til at takke dem, der nøjagtigt som jeg selv af uvidenhed eller nysgerrighed eller simpelt hen behov for akcept har deltaget i krige mod brødre og søstre, har ledt vore venner til slagt og ødelagt civilisationer i navnet af Wall Street, Moskva, Tel Aviv og international kommunisme.

Progressiv eller reaktionær var svaret altid det samme : invader, dræb. stjæl, kontroller, og lyv. (Minder det om aktuelle hændelser ?)

I 1917 gik vi i krig for at gøre verden sikker for demokrati.

95 år senere lever verden i reelt slaveri; Amerikanerne er begyndt at sulte.

Se dig omkring - Afrika er stadig koloniseret, brutalitet og bedrag er normen.

Vær rar at pege på en succes. Britannien - bevislig en slave af Murdoch og Blair: en krimikabale.

Tyskland regeret af Stasi "dronningen".

Frankrig og resten af Europa ved at bryde sammen.

Afrika. voldtaget og slagtet for profit.

Asien landet med sukkerbutikker.

Mexico: narko, mord og menneskehandel. et land af frygt, en del af et kontinent i sammenbrud.

Det er, hvad vi kæmpede for at give vore børn. Hvad, vi glemte, var at lære dem at skelne ret fra uret, hvornår dræbe og hvorfor. Vi lærte det aldrig selv. Næste gang vi opfordres til at styre tværs over verden for at stjæle olie, sælge narkotika og myrde børn, bør vi vende ansigtet den anden vej.

Tror du jeg spøger? Hør dig omkring.

Næste gang en imaginær bin Laden smelter en million tons stål med nogle få gallons kerosen, bør ingen af os mere tro et ord. Næste bilbombe, selvmordsbombe, anfaldende fly . . . ved vi, hvor vi skal kigge efter, og hvem.


SAMISDAT HOVEDMENU
SAMISDAT 10 - 2012 - Indhold