SAMISDAT - Lys over ALT, det er det, vi vil !

hugin


Samisdat-breve var de sovjettiske samfundskritikeres vej til at omgå magthavernes blokade af adgangen til massemedia. Trods de meget begrænsede oplag bidrog de til at udhule systemet til det revnede.

I vor, som det hedder "fri verden", troede vi, at medierne bragte alle oplysninger, som er nødvendige i et demokrati. Det er ikke tilfældet. Udvalgte oplysninger og synspunkter sigtes fra ikke blot i presse og TV, men - måske som konsekvens af dette - også forlagsverden og boghandel.

Svaret må være det samme som i Sovjetunionen, og herhjemme under besættelsen: fri publikationer, der bryder blokaden.

Med denne hjemmeside viderefører vi det informationsarbejde, som startedes med Vestlig Samisdat nr. 1, 15 november 1995.

Marianne Herlufsdatter & Lars Thirslund

 

 


Jødisk mediemagt


Israel Shamir skrev 2007 i en kommentar til Teherankonferencen om revisionistisk historie: "Jødisk magt i Vesten bygger ikke på jødiske tanks, men på jødiske tænketanke; ikke på jødiske atomvåben; men på jødiske nyheder. Hvis ikke jødisk beherskelse af mediedebatten bliver brudt, vil Vesten blive ved med at sende sine sønner til Baghdad og Libanons høje".

Iranerne kom frem til, at det ikke var muligt at opnå samforstand med det verdensomfattende zionistiske mediesyndikat. Der fandtes ingen fredsbetingelser. Det var nødvendigt at slå tilbage, dvs.: angribe systemets dybeste sakrale dogme, som styrer dets kontrol [og som styrer det selv.. V. S.].

Præsident Ahmadinejad sagde: "Hvs dette dogme brydes, vil det jødiske herredømme over debatten bryde sammen, og så vil den jødiske stat forsvinde, præcis som det skete med USSR." (TBR 2007, nr 2, s. 34.)

Denne udtalelse blev naturligvis fordrejet i den sparsomme vestlige omtale af konferencen. Man skrev, at Iran med våbenmagt, underforstået med de kernevåben, som man påstår de opbygger, vil udslette Israel.

Men: Nej! Han sagde, at når sandheden om de hemmelige jødiske dogmer bliver kendt, vil Israel, [det Israel, vi kender i dag. V.S.] forsvinde. Noget jødisk såkaldt Holocaust er ikke nødvendigt: Kun sandheden!

Det er det samme, vi længe har forsøgt at sige; men som den delvise insider, som Shamir er, gør han det bedre.

Læs om 9/11: "Debunking the 9/11."

Læs om dogmerne: Israel Shahak og Benjamin Freedman og : www.samisdat.dk "Vejleder i Mediejunglen": T-Y: Talmud.

 

Alt, hvad vi får at vide er Løgn!

- for baggrunden er fordrejet og hjernevaskning:

Medierne gentager og gentager: Zionismens holocausthistorie er sandhed. Og vi skal også tro på USA's regering, der hævder, at 9/11-attentatet var arrangeret af Al-Qaida. Dette benægtede først at være ansvarlig; men da Vestens medier insisterede, gik det efterhånden op for dem, at det egentlig mest var smigrende, at de skulle være i stand til at styre det amerikanske luftforsvar over rigets vigtigste centre. Nu bekender de stolte, at det var dem, der gjorde det. Men det er mærkeligt, at flertallet af de personer, som blev udpeget som gerningsnænd, går frit omkring i Mellemøsten.

Netværket af løgne angribes nu fra alle sider. - Stadigt flere mediefolk får gennem nettet kendskab til de hemmeligholdte kendsgerninger. En dag må netværket, sådan som iranerne sagde det, revne.

 

NYHEDER, vi ikke hører om

Kernevåben mod Syrien.
Israel, der officielt ikke besidder kernevåben, hævdes at have sprængt en atombombe i Syrien - med paddehat og det hele.

Putin har forsynet Syrien med antiluftskytsmissiler,
israelske fly nu ikke kan ramme landet.

Præsident Obama har holdt en tale, som ikke var helt
Israelvenlig. Den er ikke refereret i medierne - heller ikke de danske.

Israels mest avancerede u-båd er blevet ramt af en sofistikeret torpedo og er sendt til bunds i Middelhavet.
Syriske fly holder vagt ved stedet, og russiske flådefartøjer er hastet dertil for at sikre sig Tomahawk-missilerne.

Ingen af disse hændelser omtales i medierne.

Vi har dem fra Zündelsite, der citerer Vietnam-veteranen Gordon Duff, hvis artikler bringes i "Veterans Today".

Tavsheden om disse hændelser viser afslørende hvilke magter, der styrer medierne.
Det er: S.E.:

 

THE SECRET EMPIRE (SE)

Som bygger sin magt: på penge, tavshed og løgn.

Pengene er særligt anvendt til køb af alle former for massemedier og til netværk af understøttende agenter.
De grundlæggende løgne er:

Myten om de allierede magters korstog for fred, frihed og demokrati.

Myterne om holocaust.

Jødernes særlige religiøse ret til "Det hellige land". Jødedommens skjulte budskaber om vejen til verdensmagt afsløres i Israel Shahaks bog "Jødisk historie, jødisk religion", Douglas Reeds bog "The controversy of Zion", David Dukes bog "Jødisk racisme" og kernedokumentet "Zions Vises Protokoller".

9/11

Myndighederne kunne med det sammen forklare, hvem der stod bag. Det var Israels fjender: muslimerne. Og man skyndte sig at starte to krige i Mellemøsten. De gik ikke så alverdens godt. Og netskribenterne påviste snesevis af modsigelser i de officielle forklaringer. Ikke mindst var det ubegribeligt, hvordan modstandere, nær eller fjern, skulle kunne beordre luftforsvarets jagerfly og missiler til ikke at gribe ind, da tre store fly havde afbrudt deres afstukne ruter og havde sat kurs mod de allervigtigste områder i riget.

Medierne gentager ubekymret regeringens forklaringer, og de hævder nu frejdigt, at det er Osama ben Laden i det i mellemfjerne Østen, der trak i alle trådene, hvorfor det kun var rimeligt, at USA myrdede ham.

 

Et par sande - omend sørgelige - nyheder skal afslutte nyhedskommentarerne:

Minareter på Nørrebro!

Det skal nu være besluttet at bygge en stormoske på Nørrebro. Vi har især advaret mod minareterne i muslimsk byggeskik som det alvorligste brud mod danske traditioner.

Der er et halvt hundrede muslimske lande, som de, der higer efter moskeer, kan søge til. Der er ingen grund til, at vi skal invitere dem til Danmark. Men det sker altså, og man nøjes ikke med at give asyl. Man uddeler statsborgerskaber, altså: magt. Der er en politisk vilje bag, og den kan ikke være dansk. Den styres af S.E..

Går vi imod, bliver vi kaldt racister og nationalister. Lad det ikke bekymre os. Lad os bare selv kalde os det. Praktiseret med fornuft kan man ikke kaldes noget bedre.

Var Omar Marzouk en god ide?

Det synes S.E.-agenterne. De udnævner ham til "standup"-komiker og giver ham hædersplads i fjernsynet til uge efter uge at gøre nar af alt, hvad der er dansk og/eller kristen kultur.

SAMISDAT HOVEDMENU
SAMISDAT 11 - 2013 - Indhold