SAMISDAT - Lys over ALT, det er det, vi vil !

hugin


Samisdat-breve var de sovjettiske samfundskritikeres vej til at omgå magthavernes blokade af adgangen til massemedia. Trods de meget begrænsede oplag bidrog de til at udhule systemet til det revnede.

I vor, som det hedder "fri verden", troede vi, at medierne bragte alle oplysninger, som er nødvendige i et demokrati. Det er ikke tilfældet. Udvalgte oplysninger og synspunkter sigtes fra ikke blot i presse og TV, men - måske som konsekvens af dette - også forlagsverden og boghandel.

Svaret må være det samme som i Sovjetunionen, og herhjemme under besættelsen: fri publikationer, der bryder blokaden.

Med denne hjemmeside viderefører vi det informationsarbejde, som startedes med Vestlig Samisdat nr. 1, 15 november 1995.

Marianne Herlufsdatter & Lars Thirslund

 

 


Mandelas triumftog


Begravelsesfest d. 10/12 2013.


Aldrig så vi en gladere begravelse end Mandelas. Alle negre, under generalsrang, danser. Med tag eller paraply over hovedet fejrer de det multinationale samfunds sejr. Med enkle arm- og kropsbevægelser demonstrerer de deres henrykkelse. Man mindes nazitidens massedemonstrationer med en oprakt højre hånd - ikke knyttet, men udstrakt arm og åben, flad hånd. Det blev brændemærket af den jødisk-britiske verdenspresse. Men den afrikanske dans får den samme mediemagt til at juble med.

Her er noget at lære: Hvordan er det kommet dertil? Lad os se på Sydafrikas historie.

Ja, hollændere nedsatte sig for at dyrke en mennesketom sydende af det afrikanske kontinent. Briterne opfangede idéens potentiale og erobrede landet. Så så negrene mulighederne og strømmede til. De blev sat til slavearbejde i det ny samfunds opbygning af industri og minedrift, der skaffede guld og diamanter. Et moderne europæisk industrisamfund blev til. Men negrene ville ikke være slaver - især ikke zuluerne. Og således opstod den bitre konflikt mellem sorte og hvide, som europæerne nødigt ville erkende. Mandela løste knuden med et genialt træk: Han erklærede sit idealsamfund for mulitikulturelt. Med dette og dogmet: Hver mand én stemme, var sejren vundet for masseherredømmet. Derfor danser negrene i Sydafrika.
For det er bare en begyndelse.

I Danmark og Europa strømmer negrene nu ind og forlanger stemmeret på linje med dem, der opbyggede de velfungerende samfund.

De støttes af den zionistiske mediemagt, der gerne ser svage samfund med indbyggede konflikter: multikulturelle misfostre.

I stedet for at opbygge moderne afrikanske stater fremmer de udhulede europæiske samfund styret af det zionistiske Secret Empire. Hvis ikke europæerne vil se sandheden i øjnenene og gøre op med de "demokratiske" principer, som tiderne er løbet fra, så vil negrene om en generation eller to danse sejrsdans i Københavns gader.

SAMISDAT HOVEDMENU
SAMISDAT 11 - 2013 - Indhold