SAMISDAT - Lys over ALT, det er det, vi vil !

hugin


Samisdat-breve var de sovjettiske samfundskritikeres vej til at omgå magthavernes blokade af adgangen til massemedia. Trods de meget begrænsede oplag bidrog de til at udhule systemet til det revnede.

I vor, som det hedder "fri verden", troede vi, at medierne bragte alle oplysninger, som er nødvendige i et demokrati. Det er ikke tilfældet. Udvalgte oplysninger og synspunkter sigtes fra ikke blot i presse og TV, men - måske som konsekvens af dette - også forlagsverden og boghandel.

Svaret må være det samme som i Sovjetunionen, og herhjemme under besættelsen: fri publikationer, der bryder blokaden.

Med denne hjemmeside viderefører vi det informationsarbejde, som startedes med Vestlig Samisdat nr. 1, 15 november 1995.

Marianne Herlufsdatter & Lars Thirslund

 

 


HOLOCAUST EKSPLODERER..

Gordon Duff: Nazisterne var så onde.

De myrdede selv jøder, der ikke eksisterede.

 

New York Times reporter, Eric Lichtblau har i 13 år drevet studier i USA's Holocaust Memorial Museum. Nu kommer han frem for offentligheden med "oplysninger", som må komme bag på de fleste: Det var ikke 6 mio. jøder, som blev myrdet af nazisterne, men tre gange så mange.

Man har fundet 42.500, hvad der betegnes som nazighettoer og kz-lejre. En liste opregner 14 mio. ny døde til de 6 mio. man før har hævdet. Både revisionister og holocaust-rettroende hævdes nu at være uvidende.

Naturligvis har museet et øjenvidne, som hedder Henry Greenbaum. Han er 80 år og vandrer rundt på museet og fortæller og bevidner, hvordan den ny og endnu mere utrolige Holocaust er gået til.

Vi undrer os over, at zionismens trofaste agenter som Bent Blüdnikow ikke for længst er gået i brechen for nyheden. Er de trods alt ikke fuldstændig sikre? Alle versioner af historien kan jo ikke være sande.

Hvordan har så mange så længe kunnet lyve så meget? Og hvorfor bliver de ved?

Samtidig fortsætter dansk fjernsyn sine antityske propagandafilm. En af dem handler om stjålne kunstværker. Det viser sig naturligvis, at det drejede sig om de værker, som de rige jøder ikke kunne få med sig, da de udvandrede fra tyskkontrollerede områder. Nu handlede det om, at de skulle have dem udleveret igen.

Det er imponerende, hvad de har forstået at redde sig, skønt jødedommen egentlig forbyder at afbilde mennesker; men det er også sjældent jødisk kunst, som er købt. De mange kostbare kunstværker viser, hvor utroligt rige, de har forstået at gøre sig i Tyskland. Og en baggrund for den tyske og forresten vestlige antisemitisme var, og er, den udsugning, som med ågerrenter havde fundet sted, og et sammenhold, der gør de nationalistiske jøder til en stat i værtsnationen. Det nævnes aldrig, at jøderne var de første, der erklærede Tyskland krig. Det skete allerede i marts 1933. Og mod det udmarvede Tyskland gennemførte de international vareboykot.

Isoleringen af jøder svarede til de allieredes isolering af tyskere og japanere.

SAMISDAT HOVEDMENU
SAMISDAT 11 - 2013 - Indhold