SAMISDAT - Lys over ALT, det er det, vi vil !

hugin


Samisdat-breve var de sovjettiske samfundskritikeres vej til at omgå magthavernes blokade af adgangen til massemedia. Trods de meget begrænsede oplag bidrog de til at udhule systemet til det revnede.

I vor, som det hedder "fri verden", troede vi, at medierne bragte alle oplysninger, som er nødvendige i et demokrati. Det er ikke tilfældet. Udvalgte oplysninger og synspunkter sigtes fra ikke blot i presse og TV, men - måske som konsekvens af dette - også forlagsverden og boghandel.

Svaret må være det samme som i Sovjetunionen, og herhjemme under besættelsen: fri publikationer, der bryder blokaden.

Med denne hjemmeside viderefører vi det informationsarbejde, som startedes med Vestlig Samisdat nr. 1, 15 november 1995.

Marianne Herlufsdatter & Lars Thirslund

 

 


Den usynlige (super)magt

 

The Secret Empire: SE


Berlingske Tidende bringer 18/4 -2013 ved Jens Beck Nielsen et interview med Lars Hedegård og Mogens Camre. De har udsendt en bog, i hvilken de påstår, at "De allerfleste politikere har været blinde, døve og talehæmmede.".

Det er Islams systematiske erobring af Danmark og Vesten, de advarer imod, og mange andre har forsøgt det samme. Hvorfor lykkes det så ikke? Fordi Islam er et tydeligt problem; men zionismens magt er aktuelt langt mere dominerende, og har været det længe, siden dens pengeelite erobrede alle medier med indflydelse. Så godt som usynligt styrer den nu al vigtig opinion og dermed de politiske hændelser i Vesten.

Herredømmet bygger på enkel psykologi: Mennesket er et flokdyr. De allerfleste individer vil helst tilhøre en dominerende flok. Ved at formgive denne magtflok styrer mediemagten alle vigtige tendenser i verdens begivenheder.

Gennem medierne defineres det pæne menneske, som alle må leve op til.

Han må:

ikke kritisere de allieredes krigspropaganda fra Anden Verdenskrig

ikke synes for meget om kommunister

ikke kunne lide Islamister

hade racisme, nationalisme og allermest nazisme - afsky antisemitisme -

må ikke kritisere jødedom eller zionisme.

Men alle disse emner må kunne diskuteres åbent, før vi og Vesten bliver fri - Før har vi ikke demokrati.

Når man nu spørger, hvordan det er lykkedes mediemagten at hjernevaske hele befolkninger, må man indrømme, at myndigheder og lovgivere hare været, og er, blinde, døve og talehæmmede.

De affinder sig - som en selvfølge med, at tilgængelig information - skønt det ser ud, som om den er åben for alt - udelukker bestemte områder. Således bliver de, og vi alle sammen, ført bag lyset

 

SAMISDAT HOVEDMENU
SAMISDAT 11 - 2013 - Indhold