SAMISDAT - Lys over ALT, det er det, vi vil !

hugin


Samisdat-breve var de sovjettiske samfundskritikeres vej til at omgå magthavernes blokade af adgangen til massemedia. Trods de meget begrænsede oplag bidrog de til at udhule systemet til det revnede.

I vor, som det hedder "fri verden", troede vi, at medierne bragte alle oplysninger, som er nødvendige i et demokrati. Det er ikke tilfældet. Udvalgte oplysninger og synspunkter sigtes fra ikke blot i presse og TV, men - måske som konsekvens af dette - også forlagsverden og boghandel.

Svaret må være det samme som i Sovjetunionen, og herhjemme under besættelsen: fri publikationer, der bryder blokaden.

Med denne hjemmeside viderefører vi det informationsarbejde, som startedes med Vestlig Samisdat nr. 1, 15 november 1995.

Marianne Herlufsdatter & Lars Thirslund

 

 


Gringoer, vågn op!

 

Arthur Kemp sad på et stort bibliotek og fandt en bog om Kina. Det faldt ham ind at undersøge hvilke andre racer, som var beskrevet i bøger. Det viste sig at være ganske mange; men om den hvide race var der ikke noget. Det fandt han forkert og besluttede at gøre noget ved det. Det blev til bogen "MARCH OF THE TITANS." A history of the WHITE race. Skønt komprimeret mest muligt blev det 586 sider, udgivet af THE BARNES REVIEW.

Når nu Kinas, Islams og indianske kulturer hyldes i alle medier, er det nødvendigt at minde om, at vor egen kultur, trods hårrejsende politiske tåbeligheder, har skabt det uovertrufne indenfor kunst, videnskab og teknik.

I flere og flere lande, deriblandt Storbritanien vokser nationalistiske bevægelser og modsætter sig de mediestyrede indvandringsbølger.

I USA stræber spansktalende mexikanere efter at erstatte engelsk med spansk. I American Free Press (AFP) læser vi : "Nu må "gringoerne" vågne op !"


 

SAMISDAT HOVEDMENU
SAMISDAT 11 - 2013 - Indhold