VESTLIG SAMISDAT -
Lys over ALT, det er det,
vi vil !Samisdat-breve var de sovjettiske samfundskritikeres vej til at omgå magthavernes blokade af adgangen til massemedia. Trods de meget begrænsede oplag bidrog de til at udhule systemet til det revnede.

I vor, som det hedder "fri verden", troede vi, at medierne bragte alle oplysninger, som er nødvendige i et demokrati. Det er ikke tilfældet. Udvalgte oplysninger og synspunkter sigtes fra ikke blot i presse og TV, men - måske som konsekvens af dette - også forlagsverden og boghandel.

Svaret må være det samme som i Sovjetunionen, og herhjemme under besættelsen: fri publikationer, der bryder blokaden.

Med denne hjemmeside viderefører vi det informationsarbejde, som startedes med Vestlig Samisdat nr. 1, 15 november 1995.

Marianne Herlufsdatter & Lars Thirslund

 

 

Sund skepsis besvares sundt

- et eksempel

 

Rubjerg, 18 december 2007

VUC Holstebro
Valdemar Poulsensvej 8
75 00 Holstebro

I går, d. 17/12 blev vi ringet op af en pige, der kaldte sig Mette. Hun stillede en lang række spørgsmål, som vi forsøgte at besvare så præcist som muligt; men det gik ikke hurtigt nok, og så ringede hun af, inden vi kunne nå at fortælle, hvor hun kunne få den information, som hun tydeligt nok havde brug for.

Hun påstod, at hun havde talt med en jødisk dame, der selv havde set, hvordan jøderne i Auschwitz blev sendt ind i gaskamrene. Lyver hun? spurgte hun.. Vi kunne jo ikke svare på, hvad damen havde sagt; men pegede på, at Paul Rassinier, der selv havde siddet i tyske kz.lejre i flere bøger havde vist, at de mange påståede vidner til gasmyrderierne var upålidelige, da de havde deres ”viden” på anden eller tredje hånd. Hvis nævnte dame er en undtagelse er det en verdenssensation; men mon ikke hun husker en lille smule galt?

Enhver, der vil danne sig en begrundet opfattelse af Auschwitz og holocaust må skaffe sig kendskab til de vigtigste af revisionisternes arbejder.

Vi biføjer en kort artikel med henvisninger og nogle klip fra vor bog ” Vejledning i mediejunglen!

Som introduktion vil vi især anbefale Lars Adelskogs, David Dukes og Israel Shahaks bøger. De bør findes på ethvert bibliotek, også skolebibliotek.

Med venlig hilsen

Marianne Herlufsdatter Lars Thirslund
Lønstrupvej 122
94 80 Løkken
Tlf. : 98 99 65 74

Vedlagt : Infopakke om Auschwitz og Holocaust..


SAMISDAT 7 - Indhold

SAMISDAT HOVEDMENU