Demokrati


Så har der igen været Rebild-fest, og danskere og amerikanere kappedes om at hylde det fælles ideal demokratiet. Men hvad er demokrati? Det glade budskab er, at det er folkestyre, som udøves ved at befolkningen har ret til at udvælge repræsentanter til en lovgivende forsamling. Men hvad er det værd, hvis folket ikke kan vide, hvilke ideer, der på den måde sendes ind i parlamentet? Rigtigt demokrati forudsætter, at folket har fri adgang til information, d.v.s fri informative medier. Det har det desværre ikke.

I gamle dage var det fyrstemagten, der forsøgte at kontrollere medierne, heldigvis med begrænset held. Da fyrstemagten gik i spåner, overtog pengemagten tøjlerne; men især den zionistiske, og det er den, der styrer, i dag.

Derfor har vi ikke demokrati i Danmark, ej heller i vore nabolande eller Amerika. Vi har zionistisk styre.

Det er medieherskerne, der bestemmer, hvilke oplysninger vi må få, og hvordan de skal udlægges. Og de bestemmer, hvilke politikere og partier, som må få indflydelse. Karrierelystne politikere opdager hurtigt dette og tilpasser sig derefter.

Skal vi opnå ægte demokrati må vi gøre op med dette magttyranni. En mulighed er endelig blevet tilgængelig med internettet. Nu gælder det om at udnytte dette, inden det lykkes magthaverne at finde endnu mere effektive metoder til at kvæle de vigtigste netsider, end dem de allerede har forsøgt sig med .


L-J-info (07-07-07)

Demokratiske muslimer

Det er dem, der vil gennemføre sharia ved hjælp af børnebomben og stemmesedlerne. Vort folketing betaler milliarder for at "integrere" dem i vort samfund.

L-J-info (08-07-07)

"9.11"-skepsis.

Danske medier klamrer sig stadig til Bush-regeringens forklaringer på, hvad der 11/9 2001 skete med World Trade Center.

I USA bliver flere og flere mindre godtroende. På netsiden www.pa00tsguestion911com har man samlet lister over 80 politikere og militærfolk, mere end 100 Videnskabsmænd og ­kvinder, og 70 entertainere og mediekendisser, der ønsker en tilbundsgående undersøgelse.

Ikke alle danskere har adgang til amerikanske netsider. De har krav på at blive orienteret om en så betydningsfuld bevægelse i et land, som vi er bragt i koalition med.


L-J-info. (06-07-07)