Naturlig dansk

Ole Hyltoft opdelte i en kronik i Jyllands-Posten 12/5 2007 danskerne i to af medier og konventioner skarpt adskilte grupper : de honnette og de mere naturlige Det er særdeles rammende, og det er smukt af ham, at mene, at de naturlige ganske sikkert vil vinde; men skal det lykkes, må der gøres op med, hvad det er, der gør, at så mange ret naturlige danskere ikke tør andet end lade som om de er honnette, hvad enten de er det eller ej.

Vi så et dansk "folkeparti" blive dannet med det formål at forsvare danske værdier. Det fik straks en hårrejsende behandling af de honnette medier, indtil bestyrelsen i det ny parti fangede galoppen og hurtigst muligt gjorde sig honnette. I dag er Pia Kjærsgård så honnet som nogen Alle, der ikke kan anses som 100 % honnette er sparket ud af partiet, og Pia Kjærsgård og Søren Espersen soler sig i honnet medierespekt

Det accepteres næsten, at partiet på sådan en artig måde angriber muslimerne, fordi disse er fjendtlige mod de kristne, ser ned på kvinderne og opretholder ritualer og traditioner fra en brutal fortid

Men det, der gør dem så stuerene er, at de helt undgår at nævne, at jødedommen er endnu mere krakilsk kristenfjendsk end Muhammed og i øvrigt mere eller mindre åbent bylder samme ritualer og traditioner, ja selv kvindesyn, som Islam.

Det honnette syn på jøderne er, at det er et stakkels, uskyldigt forfulgt folk af hvilket 4 mio. blev myrdet af nazisterne i Auschwitz. Det sidste har heldigvis vist sig, ikke at være rigtigt, men dette må ingen honnet dansker sige offentligt, og i Tyskland, Østrig og Frankrig straffes man med fængsel eller bøder, hvis man nævner det offentligt. I danske medier gælder ganske det samme, selvom man ikke kommer i fængsel (1*)

Man har bare ikke lov til at ytre sig i massemedier, og hvad der sker med de journalister, der ikke kan dy sig, kan vi kun gætte på; men sikkert er, at de tvinges til at tie stille. Og derfor gælder den falske påstand stadigvæk som en grufuld sandhed, der tjener som undskyldning for alle Israels overgreb i Mellemøsten, og for at vor udenrigsminister rejser til Israel og hjerteligt ryster næve med de krigsforbrydere, der er ansvarlige for de uhyrlige overgreb derneds.

At dette kan passere, viser, at jødefolket ikke er svagt og forfulgt, men at det har en utrolig magt Dets ledere råder over enorme finansielle resurser og behersker de dominerende medier globalt og herhjemme.

Derfor kan kendte jøder agitere for, at vi skal åbne grænserne for de arabere, som Israel fordriver, og sikre dem moskeer og begravelsespladser i vort land. Når naturlige danskere vender sig mod dette, kaldes det racisme og nationalisme, ja, på kanten til nazisme. For det, at ære den egne race og nation, er ikke tilstedeligt for andre end jøderne, som er udvalgt frem for alle andre folk ar den gud, som, de hævder, er den eneste ene. (2*)

Det indgår i den jødiske holocaustreligion, at alle i Vesten er medskyldige i de lidelser, som ramte jøderne under anden verdenskrig. De hævder, at vi skulle have modtaget mange flere jøder, og at de allieredes militærmagt burde have forhindret holocaust.

På grund af denne uafvaskelige skyld kan ingen, der vil betragtes som honnette, kritisere noget jødisk eller Israel. Derimod kan jødiske meningsagenter i vore medier uden risiko kritisere dansk kultur og kristen religion. Jøderne rar de fleste og det sidste ord ( 3*)

Hvis dansk natur skal vinde over al denne optugtelse, må flere bryde medieblokaden uanset de skældsord og fordømmelser, som dette fremkalder. Et gennembrud er ved at ske med internettet Der kommer fri og ucensureret information til orde.

Vi ser, at der er noget helt galt med den historieskrivning, vi er blevet opvartet med gennem de sidste næsten hundrede år.

Den bygger på de propagandafordrejninger, som blev udspredt under de store krige, og som aldrig er blevet stoppet af de magthavere, som byggede deres position op på det.

Denne unaturlige og udemokratiske situation må naturlige danskere bringe til afslutning