Rablende Vanvid.

Udskiftningen af danskere bliver ved

Rekordstor indvandring. Udlændinge strømmer til Danmark i et hidtil uset omfang og ligger nu på et langt højere niveau end da andre grupper af gæstearbejdere indvandrede fra Tyrkiet, Pakistan og Jugoslavien. Dette fremgår af opgørelse over ind- og udvandring i Danmark siden 1960, som lektor ved Københavns Universitet, Hans Oluf Hansen, har foretaget for Kristeligt Dagblad.

Da politikerne i 1973 indførte det såkaldte "indvandrerstop" indvandrede mellem 30.000 og 40.000 hvert år. Nu svinger tallet mellem 50.000 og 60.000 årligt - og det stiger. Dette afslørede TV2, TTV, P 122, 7. august 2007.


Nyhederne på TV2 oplyste samme dag, at nogle rejser hjem efter få år; men industrien vil have, at de skal blive, og deres børn komme i dansk skole osv., osv.


Tydeligere kan det ikke blive, at det er storkapitalen, der bestemmer, hvad der må siges og skrives, og hvad der skal ske i Danmark. Målet er at forvandle hele vort land til en multiindustriel millionby med åndehuller kun for de mest ekstremt rige.


Hver gang Danmark opsuger 60.000 beboere skal mindst 480 kvadratkilometer foræres bort.


Det kan ikke udsættes længere, at samle et ægte dansk parti, som konsekvent modsætter sig at acceptere indvandrere, der ikke værdsætter dansk kultur og natur.