Terror til tavshed!


Mange undrer sig over at protester mod angrebene på vor kultur ikke vokser sig stærkere. Men ser man på, hvilken terror der truer dem, der vil protestere, det ikke underligt.

Formanden for Mosaisk Trossamfund i Danmark Jacque Blum truer alle, der ikke anerkender de jødiske historiemyter, med en hævn, der er værre end de kan forestille sig, og truslen gælder ikke kun dem selv, men også deres efterkommere i flere led.

Det betyder simpelt hen truslen om at blive sprængt i luften som Francois Duprat, eller blive pryglet til ukendelighed som Robert Faurisson, eller få sit hus brændt ned som Ernst Zündel og Institute for Historical Review, eller blive spærret inde, som det er sket for tusinder, eller miste job og levebrød, som det er overgået utallige andre.

Alene den sidste trussel er nok til at afskrække de fleste. Hvem kan tage ansvaret for at ens børn og børnebørn bringes i elendighed.

Anmeldelse til politiet fører ingen vegne. Når jødiske aktivister påstår sig truet af muslimer lover det danske politi beskyttelse; men når jøderne selv truer, ser politiet passivt til.

Her er tale om åbenlys terror, illustreret med uhyggelige eksempler, og vore myndigheder er åbenbart selv så skræmte, at de ikke vover at reagere.


L-J-info. (03-07-07)


Hjælp til irakerneFogh Rasmussen startede krigen i Irak for at hjælpe irakerne, og det hævdes stadig, at det er det, der er hensigten .

Nu har man taget irakiske tolke, som ikke engang kan dansk, med familier til Danmark, angiveligt fordi, de har hjulpet Danmark. Med hvad? Med at hjælpe irakerne? Fører vi krig for at hjælpe irakerne til Danmark?


L-J-info. (02-07-07)