Ønsker jøderne at diskutere eller blot at lukke munden på kritikere?

MosaiskUpps forside

Dronten

Kontroversen on Zion


»fra Mosaiske Debat «

Den slags internetsider findes der nok mange af,
de kan ikke stoppes,
og vi vil ikke bruge tid og penge på noget,
der ikke kan stoppes.


 
Mosaiske - Debat - Forum
 
Jeg faldt over nogle indlæg på det jødiske debatforum Mosaiske Debat (tilsyneladende forsvundet nu, red.)
Nogle af deltagerne havde besøgt Upps - mosaisk.com; altså denne hjemmeside.
Her fandt jeg følgende kommentarer.

Mosaiske - Debat - Forum
Antisemitisme et reelt begreb?
author message
cohrt

Posted - 08/02/2004 : 23:21:30

Jeg blev bedrøvet, da jeg fandt følgende web-site:

http://mosaisk.com/

Det er godt til at få forstand af og overbeviser mig om, at jøder ikke er mennesker, men aliens fra det ydre rum. Belzebub må være skabt med dem som forebillede

René Cohrt

dr. med.emer.

webmaster Posted - 08/04/2004 : 14:28:45
Jeg har været på hjemmesiden et par gange nu.

Jeg bliver selvfølgelig harm, når jeg læser den slags første-klasses lort. Men det minder bare om, at man skal huske på, at der desværre stadig findes antisemitter af den gamle skole, altså "jøderne-styrer-verden"-antisemitter, der mener, at jøder er roden til al ondskab i verden.

Det var da en forfriskende opvækning.
Uanset hvad, så er der ikke noget at gøre ved det. Den slags internetsider findes der nok mange af, de kan ikke stoppes, og vi vil ikke bruge tid og penge på noget, der ikke kan stoppes.


Mail WebmasterMosaiske Debat

Kommentar på Mosaiske Debat

Cohrt blev bedrøvet, da han fandt vores hjemmeside; Upps, mosaisk.com.

Han sammenligner jøder med aliens fra det ydre rum, og de må være skabt i djævelens forbillede.


Jeg er bange for, at Cohrt ikke er kommet længere end forsiden og har læst nogle af overskrifterne.

Og selvfølgelig, når man er blevet opdraget med den tro, at jøder er moralsk højerestående væsener, der aldrig kunne gøre en flue fortræd, og at jøderne, der har lidt så gruelig meget, af den grund er fritaget for kritik, kan det være lidt overvældende at blive konfronteret med den negative del af j ødernes virksomhed og kultur.

Jeg vender tilbage til Cohrt senere.

Den næste reaktion, den fra webmaster, er måske den, der er mest kendetegnende, og derfor mest velegnet som eksempel på den "jødiske" måde at tænke på.

Det første, webmaster tænker på, når han møder noget, der ikke behager ham, er at overveje om det kan stoppes....

Der er ingen overvejelser eller begrundelser for, om der står noget ulovligt, noget usandt, eller hvad det ellers er, der skulle begrunde et forsøg på "at få det stoppet".

I stedet for at tage den enestående chance, det er, at få at vide, hvad det nu egentlig er, nogle mennesker mener at have at udsætte på jøderne, vender han hovedet i afsky og fælder sin dom.

Men det er jo netop dette, som vi med rette kan kritisere "jøderne" for: at forsøge at få lukket munden på mennesker, der er kritiske. Dette overgår ikke kun David Irving, deres Upps redaktør, Torben Lund, Søren Krarup eller Martin Hohmann.

De personer, der angribes, ligger verdener fra hinanden i opfattelser.

Det eneste, de har til fælles er, at de har meninger, der ikke behager den organiserede jødiske menighed og deres beundrere og stik-i-rend drenge.

Alle bliver derefter angrebet med nazisme-, antisemitisme- og racisme- klichéer.

Kære jødiske medborgere: er I virkelig så selvretfærdige, at I kan fordømme alle, uden at orke at komme med argumenter?

Eller lader I være med at komme med argumenter, fordi dem, I har, er for dårlige?


Mail fra René Cohrt:

Subj: Hvilke_personer_eller_organisationer_repræsenterer_dette _site
Date: Tue, 3 Aug 2004 00:07:02 +0200
From: Mail René Cohrt
----------------------------------------------------------------
fremstår som site ret anonymt, men er vel en ren antisemitisk forestilling med jøder som Belzebub eller aliens fra det ydre rum. Er det ikke for meget?

René Cohrt

PS: Min fædrende slægt i Nordtyskland var alle SS-mænd. Den sidste Heinrich døde som ældgammel mand for 3 år siden.
Han kunne lide at slå jøder ihjel og helst med en spade. I havde villet kunne lide ham.


Svar fra Upps:

Kære René Cohrt,

Tager du ikke lidt voldsomt på vej?
Hvor på vores hjemmeside finder du belæg for dine alvorlige beskyldninger? jeg citerer:

"Han kunne lide at slå jøder ihjel og helst med en spade.
I havde villet kunne lide ham."

Hvorfor skulle vi kunne lide din SS-forfader?

Jeg er bange fo, atr du bare lige har skimtet vores forside og besluttet dig for, at "det må være en bande antisemitter".

Er det, fordi dine forfædres ugerninger (forståeligt nok) har skabt en sådan følelse af skyld, og efterfølgende opfattelse, at alt, hvad j øder foretager sig, pr. definition er godt, og at alle de, der kritiserer dem, er onde antisemitter, som kun længes efter at slå j øder ihjel med spader?

Hvis du havde læst, hvad artiklerne på denne side handler om, ville du for det første have opdaget, at vi hverken er nazister eller jødehadere. Vi ønsker blot, at jødernes historie, religion, kultur, målsætninger og gerninger kan debatteres på lige fod med alle andre befolkningsgrupper, så som muslimer, danskere, kristne osv.

Desværre er der et så stort antal mennesker, som kæmper med lignende følelser som du selv, at diskussion af alt, hvad der berører j ødedommen, har været fritaget for almindelig kritisk omtale.
Noget, som er blevet udnyttet til mange formål, lige fra historieforvanskning, til det at lægge røgslør over israelske overgreb mod palæstinenserne, der får selv israelske politikere, som f.eks. Tommy Lapid, til at få minder frem om nazisternes overgreb.

Vi er utroligt interesserede i kritik, og mener ikke vi har "sandheden om "jøderne".

Men kritikken må gerne være mere begavet end dine grove postulater om, at vi længes efter at slå jøder ihjel med spader, eller i det hele taget vil jøderne noget ondt.

Mange steder i teksterne gør vi opmærksom på, at når vi siger "jøderne", så er det ikke alle jøder, vi mener, men for det meste de store magtfulde organisationer og de, der står frem i den offentlige debat. Men vi orker altså ikke at gentage dette for hver anden sætning.

Tværtimod så vi gerne, at jøderne selv kunne se lidt mere fordomsfrit på deres egen historie, der lige som de fleste andre folkeslags historie ikke udelukkende er rosenrød, men indeholder mange beretninger om mord og drab på andre folkeslag, lige fra de bibelske tider, over den Russiske Revolution til nu, hvor det er palæstinenserne, der må undgælde.

Vi udfylder et tomrum i den offentlige debat, hvor utrolig meget ikke kommer til offentlighedens kendskab, på grund af misforstået hensyntagen til jødiske følelser.

De fleste mennesker er efterhånden bekendte med menneskefjendsk indhold i f.eks. Koranen.

Langt færre er bekendte med, at den jødiske Talmud (og Bibelens Gamle Testamente) indeholder lige så mange uhyrligheder.

At vi fokuserer på de negative ting er kun naturligt.

Skønmalerier af alt jødisk er der i forvejen et stort antal medie, med et langt større publikum, og langt større gennemslagskraft, der tager sig af.


At vi optræder mere eller mindre anonymt er en følge af det politiske klima, hvor enhver, ja selv den mest indlysende kritik af jøder, resulterer i regulær forfølgelse og bagvaskelse, som Torben Lund sagen er et glimrende eksempel på. Vi repræsenterer udelukkende os selv, og er ikke medlem af nogen organisationer (undtaget sportsforeninger og lignende).

Nej, vi prøver at fremstille jøderne og deres rolle i samfundet fra en fordomsfri synsvinkel, og støtter os hverken til Mein Kampf eller Zion's Vises Protokoller, men derimod på langt mere konkret og (dokumenteret) viden, fakta og iagttagelser, som f.eks. jødiske organisationers kamp mod ytringsfreden verden over, og forfølgelsen af politiske dissidenter. Det første er en grim vane, der i øvrigt blev udstillet endnu en gang i indlægget om vores hjemmeside fra Mosaiske Debats webmaster.*

Hvis du kan fremføre en noget mere specifik og begavet kritik end det, du er kommet med i denne mail, er du meget velkommen til at sende den. Vi lover at komme med et seriøst svar.

På trods af dine noget brutale beskyldninger,

Med venlig hilsen,

Upps

Til højre: Mail fra René Cohrt: tekstombrydning og fremhævelser af Upps.

Ja, så fik vi det at vide. Det lader til, at de voldelige tendenser, der kendetegnede Cohrts SS- forfædre, ikke er gået i graven sammen med dem.

René Cohrt fortsætte,r hvor de slap, blot med nogle andre potentielle ofre.

Spændende er det også, at han ganske utilsløret truer med, at hans venner kan fjerne Europa fra landkortet..

Men er det ikke lidt meget blot for at ramme nogle, der kæmper for oplysning og ytringsfrihed?

Eller er sandheden i virkeligheden det, som jøderne og deres nyttige idioter (som René Cohrt) frygter allermest?

Der er faktisk meget, der tyder på, at dette er rigtigt.
Upps

From: René Cohrt
Subject: Re: Antisemitisme på mosaisk.com ?
Date: Mon, 09 Aug 2004 16:52:40 -0700
--------------------------------------------------------------------------------
Jeg var med vilje grov og befatter mig sædvanligvis ikke med anonyme entiteter, da det for mig er højdepunktet af fejhed. Jeg vil vide, hvem jeg taler med.

Når I ikke træder åbent frem, så har I heller ikke rent mel i posen.

Den moderne antisemitisme har intet med religion at gøre, men fulgte med den paniske skræk for kommunismen.

Mange jøder troede, at de kunne opnå ligeværdighed og respekt i et socialistisk samfund, hvilken naivitet hos ellers begavede jøder.

Så kultiveret jeg end er, så er det min evne til at slå tænderne ud på andre, der har sikret mig den nødvendige fred fra omgivelserne, så jeg er en personlig tilhænger af vold, men er ikke ligeglad med hvem, det går ud over.

Formentlig ville I have godt af en ordentlig røvfuld, og det, der egentlig irriterer jer er, at jøder kan slå igen, og det bedste: i en desperat situation kan de fjerne Europa fra landkortet, så I bedes om at holde tungen lige i munden.

uden venlig hilsen

René Cohrt


Til højre: Endnu en mail fra René Cohrt

Ja, også tak for denne mail, René. (I will only zay dis once): Den bekræfter os i, at vi gjorde ret i ikke at stå frem med navn og adresse. Vi vil nødigt have René Cohrt til at troppe op og true os med tæsk en stille søndag morgen.

Det passer ikke helt, hvad Cohrt siger, at vi aldrig får nogen i tale.

Vi fik faktisk meget mere, end vi turde håbe på, da vi svarede venligt på Cohrts uforskammetheder.

From: René Cohrt
Subject: Vedrørende anonymitet
Date: Mon, 09 Aug 2004 17:25:09 -0700
--------------------------------------------------------------------------------
Da I dækker jer bag anonymitet, som i USA Ku-Klux-Klan bogstaveligt gør det i hvide hætter og kutter, får I aldrig nogen i tale.

Emnet, I beskæftiger jer med, ersygt i jeres forstand, og da I formentlig er sindslidende tøsedrenge, kommer jeg ikke til at spilde mere krudt på jer, også fordi jeg tror, at det er jeres frustrationer og fejlslagne liv, som får jer til at lede efter syndebukke.

I mangler en væsentlig egenskab: empathi med andre.

René Cohrt

Når tiden er inde skal vi nok stå frem, da vi står ved vore synspunkter, om nødvendigt også offentligt.

Men så længe en debat i offentlige medier ikke kan foregå på rimelige præmisser, er det svært at se en grund til det.

Som en ekstra gevinst ville det selvfølgelig give lidt omtale, noget vi faktisk har hård brug for, så Danmarks ungdom ikke skal vokse op med de samme løgne, som efterkrigsgenerationen og de nuværende ofre for den politisk korrekte hjernevask.....
......

Men Cohrt, du kunne jo spørge dine Mossad-venner. De kan sikkert finde ud af et eller andet og er altid parate når en ven af j øderne mangler hjælp; et
israelsk statsborgerskab, et new zealandsk pas, måske endda et attentat eller bare nogle væltede gravsten og lignende.

Nej vi mangler ikke empati for andre, hverken med de rigtige jødiske ofre under Anden Verdenskrig eller for de nuværende ofre for jødisk forfølgelse verden over.

De hensynsløse jøder, der groft udnytter denne tragedie til at forsvare israelske forbrydelser, fordømmer den tyske og den europæiske befolkning over én kam som et "folk af gerningsmænd", skaffer flere penge til slyngelstaten Israel gennem "erstatninger", eller kriminelle jødisk/russiske mafiosi, dem har vi ikke meget til overs for.
Men René, så længere du ikke er bedre informeret, end du lader til at være, så længe du fornægter de mange fakta, beviser og argumenter, der findes i hele denne diskussion, vil du altid stå i en dum situation, når der skal argumenteres. Så vi opfordrer dig til at udvide din horisont.

Nyt fra Cohrt!
i en debattråd på diskussions-forummet Liberator fandt vi en tråd, også startet af René Cohrt.
Det viser sig, at han sandsynligvis er en pensioneret, jødisk læge på over 70 år. Det forklarer (og undskylder) måske en del.

Vi fandt blandt andet dette indlæg, hvor en deltager prøver at definer,e hvad Rene og hans meningsfæller har gang i: Sv: Jonni`s spindoktor?

Upps

Til højre: Gratis reklame fra René Cohrt

Først og fremmest tak til René Cohrt.

Cohrt træder ikke i detaljer, men vi må formode at han har sendt en lignende mail til de danske medier.

Vi glæder os over den interesse, der muligvis vil blive udvist for vores hjemmeside, og håber selvfølgelig på endnu flere besøgende.

Det ville glæde os umådeligt meget, hvis seriøse journalister ville beskæftige sig noget mere med emnet og vil give os deres vurdering af vore artikler.

Alt for længe er de store medier, radio, tv og aviserne, gået uden om de emner, som vi beskæftiger os med på Upps.

De burde diskuteres offentligt, så et langt bredere publikum kunne følge med, og kunne få kendskab til de oplysninger og argumenter, der indtil videre er forbeholdt det endnu forholdsvis lille publikum, som har fundet ud af, at der findes andre informationskilder end de etablerede mediemonopoler.

Hvad René Cohrt nøjagtigt mener med "eller er det længe siden, at standen har beskæftiget sig med noget seriøst ud over prostitution" kan vi gætte på og gisne om.

Men det kunne se ud til, at Cohrt dog kunne have noget til fælles med os på Upps. Nemlig en kritisk holdning til medierne. Måske er det alligevel muligt at Belzebub og Vorherre ikke er helt så forskellige.

Vort motto

information
vær kritisk
vær skeptisk
vær åben
søg mere information
tænk selvUpps!!!

From: René Cohrt
Subj: Til Deres orientering vedrørende www.mosaisk..com
Date: Thu, 19 Aug 2004 12:17:30 +0200

--------------------------------------------------------------------------------
Til Redaktionen.

På internettet opererer et website med anonyme initiativtagere : Upps Oplysning om jødernes rolle i samfundet-www.mosaisk.com.
Anonymiteten er i sig selv suspekt, men jeg vil overlade det til den enkelte at vurdere indholdet, selv om min opfattelse er helt klar.

Er det ikke en journalistisk pligt at rive denne anonymitetens kappe af dem, så meget desto mere som de påstår, at dansk medievirksomhed er jødedomineret. Jeg forstår simpelthen ikke dette sites iver efter at afdække jøder i samfundslivet. Der burde egentlig være nogle flere jøder, så var dansk kulturliv lidt mere interessant. Selv når de ikke er til stede, synes de at være et problem, måske vi har at gøre med aliens fra det ydre rum eller direkte Belzebubs afkom.

Hvis journalister som stand tager deres informationspligt højtideligt, er det ikke på tide at demaskere disse mennesker bag Upps, eller er det længe siden, at standen har beskæftiget sig med noget seriøst ud over prostitution som andre intellektuelle.


mvh

René Cohrt

Geelskovparken 18 2.sal.tv.

2830 Virum

Tel.: 4585144


 

 

 

 


Du er her: Reaktioner på Mosaiske Debat Forum

Det er opspind at medierne er jødisk domineret
Deadline 2.Sektion søn 29 feb 04 Connie Hedegaard om antisemitisme
Deadline torsdag 4 marts 2004. Martin Breum om antisemitisme

<< Mosaisk Upps forside

 

Freud og den Jødiske Psykoanalyse
Søren Krarup - Antisemitisme 14-01-04
Historikeren David Irvings besøg i Danmark

MosaiskUpps forside >>