Du er på Mosaisk Upps! www.mosaisk.com     
Adolf Hitler om jøderne English version      Mosaisk Upps forside Det meste her er af Mosaisk Upps frit oversat fra dette engelsksprogede dokument .
Jeg håber en gang at få tid til at checke denne oversættelse mod den tyske originalversion. Oversættelsen er muligvis ikke 100% dækkende.
Adolf Hitler - Mein Kampf Cover
Mein Kampf
Mein Kampf - engelsk
Min Kamp - svensk
Min Kamp - Dansk (køb)

Først i en alder af fjorten eller femten år begyndte jeg at falde over ordet 'Jøde', med nogen videre hyppighed, delvis i forbindelse med politiske diskussioner.....

For mit vedkommende definerede jeg stadigvæk udelukkende Jøderne i forbindelse med deres religion, og derfor fastholdt jeg, på grund af humanistisk tolerance, min afvisning af religiøse overgreb i deres tilfælde, såvel som som i andre.
Som konsekvens deraf mente jeg, at tonen i den antisemitiske presse i Wien var uværdig for den kulturelle tradition i en stor nation.
-Adolf Hitler (Mein Kampf) Min Kamp Min Kamp

Jeg var ikke enig i den skarpe antisemitiske tone, men fra tid til anden læste jeg argumenter, der gav mig anledning til at tænke over tingene. Alle disse begivenheder fik mig langsomt til lære den mand og den bevægelse at kende, der i disse dage bestemte Wiens fremtidige udvikling: Dr. Karl Lueger og det Kristen-Socialistiske Parti.
-Adolf Hitler (Mein Kampf) Min Kamp Min Kamp

(Bemærk: Karl Lueger (1844-1910) var medlem af det antisemitiske Kristne Socialistiske Parti, han blev borgmester i Wien og beholdt denne post indtil sin død.)

Manden og bevægelsen så i mine øjne ud til at være 'reaktionære'.
Men min naturlige retfærdighedssans tvang mig til at moderere denne dom, da jeg fik lejlighed til at stifte bekendtskab med manden og hans arbejde; og langsomt ændrede min moderat kritiske holdning sig til en utilsløret beundring.
Mere end nogensinde betragter jeg denne mand som den største borgmester i tysk historie.
-Adolf Hitler om Dr. Karl Lueger (Mein Kampf)

Hvor mange af mine grundlæggende principper var blevet rystet gennem denne forandring af min holdning til den Kristne Socialistiske bevægelse!
Mine synspunkter angående antisemitisme blev således nedbrudt i tidens løb, og dette var den største af alle mine transformationer.
-Adolf Hitler (Mein Kampf) Min Kamp

Jøderne har altid været et folk med egenskaber, der tydeligvis er baserede på det racemæssige og aldrig på en religion..
-Adolf Hitler (Mein Kampf) Min Kamp

Jøden kan, på grund af hans iboende natur, ikke eje en religiøs institution, om ikke andet, fordi han mangler idealisme i nogen som helst form, og således er en tro på et hinsides absolut fremmed for ham.
Og i en arisk sammenhæng er en religion uden en overbevisning om et liv efter døden, i én eller anden form, simpelthen utænkelig.
Talmud er i virkeligheden en bog, der ikke har til formål at forberede en mand til det hinsides, men udelukkende til et praktisk og profitabelt liv i denne verden.
-Adolf Hitler (Mein Kampf)

Blomster - maleri af Adolf Hitler
Adolf Hitler - Blomster

Det bedste eksempel er givet ved produktet af denne religiøse opdragelse: Jøden selv.
Hans liv er kun af denne verden, og hans ånd er grundlæggende lige så fremmed for Kristendommen som hans indstilling var det tidligere, over for den store grundlægger af denne nye lære.

Ddenne sidste [Jesus] skjulte naturligvisikke sin indstilling til det jødiske folk, og når det var nødvendigt, tog han endda pisken til hjælp for at fordrive disse fjender af menneskeheden fra Guds tempel, der dén gang, som nu, udelukkende så religion somet instrument for deres forretnings overlevelse.
Som tak blev Kristus sømmet på korset, mens vore nutidige parti [politiske] Kristne nedværdiger sig selv ved at tigge om jødiske stemmer ved [Folketings]valg, og senere forsøger de at arrangere politiske svindelnumre med ateistiske jødiske partier— og dette mod deres eget land.
-Adolf Hitler (Mein Kampf) Min Kamp

Først begynder han [Jøden] med at udbrede sig om at rette op på sine tidligere forsyndelser overfor dem.
Han begynder sin karriere som 'velgører' af menneskeheden. Fordi hans nye godgørenhed har det praktiske formål, at den venstre hånd ikke skal vide, hvad den højre hånd skal give; nej, om han kan lide det eller ej, må han forsone sig med at lade så mange mennesker som muligt vide, hvor dybt han føler massernes lidelser og alle de ofre, som han selv er villig til at bringe for at imødegå dem..
-Adolf Hitler (Mein Kampf)


Men mere endda: lige pludselig bliver Jøden også progressiv og begynder at pludre begejstret om menneskehedens nødvendige fremskridt.
-Adolf Hitler (Mein Kampf) Min Kamp

Hvis vi tager i betragtning, hvor meget han i løbet af århundrederne har forsyndet sig mod masserne, hvordan han har presset og suget blodet igen og igen; hvis vi endvidere tager i betragtning, hvordan folket lige så stille og roligt lærte at hade ham for dette, og endte med at opfatte hans eksistens som intet andet end en straf fra Himlen for de øvrige folkeslag, kan vi nu forstå, hvor hårdt dette [regerings]skifte må være for Jøden.
-Adolf Hitler (Mein Kampf) Min Kamp

Den sorthårede jødiske yngling ligger og venter i timevis, med et djævelsk blik i øjnene, gloende og spionerende på den uforberedte pige, som han planlægger at forføre, hvorved han besudler hendes blod og røver hende fra hendes eget folk. Jøden bruger enhver mulighed til at underminere den racemæsige grundvold hos et underkastet folk. (Book 1 Chap 11)
-Adolf Hitler (Mein Kampf) Min Kamp

..personificeringen af djævelen som symbol for alt ondt antager den levende form af Jøden.
-Adolf Hitler (Mein Kampf) Min

Adolf Hitler som maler - klik for at forstørre billedet
Adolf Hitler - Bygning

Og sådan går han [Jøden] frem ad sin skæbnesvangre vej, indtil en anden kraft kommer til syne for at gå imod ham, og for, i en mægtig kamp, at slynge himmelstormeren tilbage til Lucifer. Tyskland er i dag det næste mål for Bolsjevismens krig. Det kræver hele styrken fra en ung missionerende idé for igen at vække vort Folk, for at befri dem fra denne internationale slanges snarer.
-Adolf Hitler (Mein Kampf) Min Kamp

Således tror jeg i dag, at jeg handler i overensstemmelse med den Almægtige Skabers vilje: 'ved at forsvare mig selv mod Jøden, kæmper jeg for Guds arbejde.'
-Adolf Hitler (Mein Kampf)

"Jøden har aldrig grundlagt nogen kultur, skønt han har ødelagt hundreder. Han har intet selvskabt, han kan pege på. Alt har han stjålet. Fremmede folk, fremmede arbejdere, byggede hans templer; det er fremmede, der skaber og arbejder for ham. Han har ingen kunst selv, stykke for stykke har han stjålet den fra andre folk.
Han forstår ikke en gang at bevare de kostbare ting, de har skabt... til syvende og sidst er det arieren, der kan skabe stater og føre dem til fremtidig storhed. Alt dette kan jøden ikke gøre. Og fordi han ikke kan gøre det, må al hans revolution være international. Den må sprede sig, som en pest spreder sig."
-Adolf Hitler

Den kritiske ven af jøderne, P.H. Bering, om Adof Hitler:
Det ville dog være forkert at affærdige Hitlers antisemitisme som et udslag af en svagt begavet persons åndeligt platfodede fordomme, for Hitler var alt andet end svagt begavet. Iflg. historikeren Allan Bullock tilbragte Hitler sine yderst fattige wienerår med særdeles omfattende studier indenfor emnerne "det gamle Rom, Østens religioner, Yoga, Okkultisme, Hypnose, astrologi..." Hvordan Bullock kan affærdige sådanne interesser som "tilfældige og usystematiske" er mig en gåde. (Ligeså for Trevor Ravenscroft, som jeg har det fra (p. 40)). P.H. Bering - Antisemitisme.

Ifølge de talløse myter om Adolf Hitler der næsten alle sammen omtaler et hvilket som helst aspekt af hans personlighed i psykiatrisk terminologi, var Hitler bl.a. en talentløs maler. Se Hitlers malerier og døm selv.

Om bogen »Min Kamp« 


Bogen indeholder forfatterens selvbiografi og hans beskrivelse af Nationalsocialismen som politisk ideologi. © FS Informasjonstjenester

Forlagets omtale af bogen: Intet andet menneske har sat så dybe spor i moderne historie som Adolf Hitler. Under hans styre demonstrede den moderne stat for første gang sit despotiske potentiale, og det i et sådant omfang, at hans skikkelse stadigvæk kaster skygge over Europa. Adolf Hitler skrev 'Min Kamp', mens han sad i fængsel for kupforsøg 1924-1927.

Bogen indeholder hovedsagelig forfatterens historiesyn og fremtidsvision, hvor folkeracerne står over for hinanden i en hensynsløs krig, og det ariske Tyskland er forudbestemt til at sejre over den jødiske bolsjevisme, under en gudsbenådet Führer.
Bogen må læses med forståelsen af Første Verdenskrigs blodbad, Versailles-fredens urimelighed, Weimar-republikkens umulige levevilkår, international økonomisk kollaps og fremvæksten af Sovjet-kommunismen, som baggrund. Ingen anden bog er blevet så fejlvurderet af så mange, så ofte, som Adolf Hitlers 'Min Kamp'. Bogen blev i 1939 solgt i 10 millioner eksemplarer og blev oversat til 16 sprog, inklusive blindeskrift. 'Min Kamp' giver et utilsløret indblik ind i sindet på en mand, som ingen tog alvorligt, før det var for sent. Bogen søges i dag fjernet fra offentligheden i flere lande.
Oversat fra norsk: bokkilden.no

 

Auschwitz-dag, Anne Frank og Propagandisternes uansvarlighed
Holocaustbenægter til Danmark
Antisemitisme DR Deadline Connie Hedegaard og Sophie Stokholm Banke
Antisemitisme DR Deadline Martin Breum Uffe Østergaard fra Holocaust Centeret
Fra Talmud - Jødernes hemmelige bog

For de, der er interesseret i at vide mere om personen Adolf Hitler:
The Young Hitler I Knew -- August Kubizek

Du er på Mosaisk Upps! www.mosaisk.com 
Spørgsmål til Upps:

"Er I egentlig ikke bare nogle skabsnazister med jeres hjemmeside, der handler om slemme jøder og billeder, der skal lokke folk til at synes godt om Hitler?"

Spørgsmål tilbage:

"Hvordan har du fået den opfattelse, at man ikke kan være forbryder og kunstner, geni og massemorder, og venligt familiemenneske på samme tid?"

"Tror du, fordi Hitler var massemorder og Nazityskland et rædselsregime, at det betyder, at Hitler ikke kunne have ret i noget som helst, eller kunne have menneskelige følelser, elske dyr eller nyde naturens skønhed?"

Virkeligheden er ikke sort-hvid, og det, at meget af nazipropagandaen var løgn, betyder ikke omvendt, at de, der kalder sig anti-nazister, eller de, der er Holocaust-kultens repræsentanter, automatisk har ret i alt...

Verden er mere indviklet end propagandister af enhver anskuelse vil have dig til at tro, lige meget, hvad de kalder sig, så undersøg tingene og brug forstanden.

Nazitidens hjernevask er afløst af en ny form for hjernevask, der lige som nazipropaganden benytter sig af alle midler: undertrykkelse, bagvaskelse, løgn og overdrivelser. Og med nutidens massemedier i sin magt, er den endnu mere effektiv end Goebbels nogensinde kunne have drømt om..

Du er her:     Adolf Hitler om jøderne English version      Upps forside