Fortsættelse af denne side: Holocaustbenægter til Danmark 
Auschwitz - Auschwitzdag - Anne Frank
Mosaisk Upps forside V | Dronten | Kontroversen om Zion og propagandisternes uansvarlighed  
Nu er det snart "holocaust ® sæson igen"
Den 27. januar 2005 er det igen "Auschwitzdag".
I Århus kan man nu følge et "Kursus i folkedrab"..

Her kan skolelærere få undervisning i, hvordan de bedst hjernevasker deres elever med jødisk/multikulturel propaganda.
I 2002 blev det dog, selv for to jøder, for meget med disse usmagelige fremstød, hvorefter de protesterede ved holocaust ® centeret.
Læs mere længere nede
Auschwitzdag

Anne Franks Dagbog

Auschwitz mindestenen 4.000.000 (4 millioner)

Auschwitz mindesten med tallet 4 millioner.
Denne sten blev fjernet i 1990 og erstattet med med nedenstående i 1995. (4 millioner detaljer her)

Auschwitz mindestenen 1,5.000.000 (1,5 millioner)
Auschwitz mindesten med tallet 1,5 millioner.
Hold musen over billedet for at se påskriften tydeligere.
Det var først efter mere end fyrre års revisionistisk pres, at jødiske kilder og Auschwitz-museet fjernede de nitten mindeplader, som på nitten forskellige sprog angav, at antallet af ofre havde været fire millioner.

HVORFOR OG HVORDAN SKAL VI BESKÆFTIGE OS MED HISTORIE er en hjemmeside om historisk metode, kilder, kildekritik osv. Bevæg musen over pæren. .
Skal du lave en opgave for skolen?
Få nogle gode tips her, og gør din lærer glad...Fremtidsforsker Jesper Bo Jensen om journalisternes metoder. Det kunne Poul Friis og de forskellige journalister fra DR og TV2 godt lære noget af.

Hvis de ellers ville. For desværre er mediernes funktion, i et højt tempo, begyndt at ændre sig fra at informere, til at forsøge på at modellere deres publikum

Auschwitzdag

Den 27. jan.  2004 viede Poul Friis (DR) en udsendelse til denne tvivlsomme nyskabelse. Journalisten Claes Kastholm Hansen, Jacques Blum, formand for Mosaisk Trossamfund, og lytterne Mogens Madsen, Else Boelsen, og Peter Vejle fra Frederiksværk medvirker. Ingen lyttere med en kritisk holdning, hverken til Auschwitzdagen eller til de forkerte oplysninger. Udsendelsen kan høres her

Poul Friis indleder programmet med at sige følgende: ”Op mod 4 millioner jøder blev dræbt eller døde i Auschwitz.” 4 millioner, detaljer:

Dette er lodret forkert: For det første var det ikke udelukkende jøder, der døde i Auschwitz, for det andet er det alment accepteret viden, at der slet ikke døde 4 millioner mennesker i Auschwitz.

På mindestenen (tv), der står opstillet ved museet i Auschwitz står anført tallet 1,5 millioner (one and a half million) som det fremgår af billedet her.

Den oprindelige sten der anførte tallet 4 millioner blev erstattet af denne nye sten, hvor det vildt overdrevne tal 4 millioner blev erstattet af det nye tal 1,5 millioner.

Interessant er også dette klip fra en tysk nyhedsudsendelse (Wochenschau) fra den 8. januar 1948, hvor der rapporteres fra en proces i Krakau (Polen), hvori man fastslår, at næsten 300.000 mennesker døde i Auschwitz. Se klippet her. (Windows Media Player)

Andre kilder anfører endnu lavere tal:

Den ansete tyske avis Die Welt nævner den 23.01.1995 tallet 700.000. Andre kilder nævner tal helt ned til 74.000. Se en oversigt over udviklingen i tal-angivelserne.

Selv om de fleste forskere mener, at tallet seks millioner sandsynligvis er stærkt overdrevet, bliver man alligevel ved med at gentage dette ved enhver lejlighed.

Hvordan er man kommet frem til dette tal, og hvor stammer det fra?
Arolsen Arkivet kunne kaste mere lys over tallene, men...

Lytter Mogens Madsen ringer ind: ”Den britiske historiker David Irving påstår, at der ikke fandtes gaskamre”.

Forkert: David Irving har påstået, at der i Auschwitz ikke fandtes gaskamre, der blev brugt til at gasse mennesker i.

Man bliver altså ved med at udbrede åbenlyst forkerte oplysninger, og man vedbliver endda at anvende disse oplysninger i den danske folkeskoles historieundervisning.
Dette er ydermere bare to eksempler, hvor løgnen er ret nem at afsløre, men faktisk vrimler det med den slags udsandfærdigheder, når det drejer sig om Anden Verdenskrigs historie.

Hvorfor skal nazismens løgne erstattes af nye løgne?

Hvordan skal skoleelever, der i dag er kloge nok til at søge oplysninger selv, så tro resten af historien?

Har nazisterne f.eks. alligevel ret, når de påstår at Anne Franks dagbog er en forfalskning?

Og her er vi kommet til næste emne:


Nazisternes løbeseddel:

SIG NEJ TIL JØDISK HJERNEVASK

I anledning af vandreudstillingen om Anne Frank.

I 1947 udgav jøden Otto Frank fire „dagbøger“, som angiveligt skulle være hans datter, Annes. Siden er „dagbøgerne“ blevet solgt i over 20 millioner eksemplarer, i mere end ti forskellige variationer, på 55 forskellige sprog. Endvidere er bøgerne gået verden rundt som teaterstykke, ligesom de også er blevet filmatiseret. — Et vaskeægte tilfælde af Holocash!

Siden 1970’erne har det været et almindelig anerkendt faktum, at „Annes dagbøger“ er et falskneri. Trods dette turnerer en udstilling for tiden rundt på skoler og gymnasier i hele Danmark, som netop bygger på disse „dagbøger“; en ny version af en international vandre-udstilling, udviklet af Anne Frank Museet.

Vi ved det alle sammen: De fremmede er ikke ligesom os: jøder, negre, arabere … De er anderledes. — Men vi må ikke tænke det, og da slet ikke tale om det. Det ville jo være „politisk ukorrekt“. Udemokratisk. — Naturligt! Rigtigt!

Formålet med udstillingen er således ikke, at bibringe den danske ungdom et sandfærdigt, objektivt billede af de faktiske historiske forhold i Europa, men at hjernevaske vore børn og unge. At „modne“ europæeren til det multietniske helvede. At belære hvide mennesker om, at vi skal „favne hele verden“ — mens vi bortkaster vor kulturarv, som er givet gennem generationer. Det ægte danske!

Af arrangørernes formålsbeskrivelse fremgår det da også, at udstillingen blot er udgangspunkt for en lang række tiltag — film, internet, teater osv. — der skal glorificere jøden og dæmme op for den voksende modvilje mod Amerikas og Israels overgreb på ikke-jødiske folkeslag verden over; undertrykkelsen af palæstinenserne er blot et af mange tilfælde.

Holokaust er et svindelnummer. Lær sandheden at kende. Besøg:

Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning: www.holocaust.nu
Institute for Historical Rewiew: www.ihr.org

For det politiske modstykke til forræderiet, kontakt:

DANMARKS NATIONALSOCIALISTISKE BEVÆGELSE

Postboks 32
2670 Greve
Tlf. 4390 9855
Fax 4390 7271
www.dnsb.info

DANMARK, VÅGN OP!

Adolf Hitlers udtalelser om Jøderne

Steder, hvor Auschwitz-udstillingen afholdes:
(2004)

15. - 30. jan.: Vibenhus Skole,
kontaktperson: Susan Larsen,
tlf. 35420875.
16.feb. - 12. mar.: Helsingør Gymnasium,
kontaktperson: Otto Rühl / Birthe Topgård, Om Otto Rühl
tlf. 49282849.
15. mar. - 2. apr.: Humlebæk Skole,
kontaktperson: Kirsten Jensen,
tlf. 49190506.
13. - 30. apr.: Frydenhøj Skole,
kontaktperson: Hanna Johansen,
tlf. 36773133-26

Nazister spreder løbesedler på skole

I anledning af Auschwitzdag blev der den 27. januar afholdt en udstilling på Vibenhus Skole i København.

Efterfølgende kunne man læse i Ekstra Bladet at nazister havde spredt løbesedler på Vibenhus skolens område. Også TV2-Lorry omtalte DNSBs aktion mod Anne Frank-udstillingen.
Se video >>

Til venstre en gengivelse af DNSBs løbeseddel

Det er dog forfærdeligt, hvad nazisterne skriver i deres løbeseddel:

Siden 1970’erne har det været et almindeligt anerkendt faktum, at „Annes dagbøger“ er et falskneri.

Ikke desto mindre er det sandt...

Det forfærdelige er måske, at de uskyldige elever fra Vibenhus Skole, Helsingør Gymnasium, Humlebæk Skole og Frydenhøj Skole skal høre sandheden fra nazisterne, mens deres knapt så uskyldige historielærere, foredragsholdere, Otto Rühl, Birthe Topgård, Uffe Østergaard, og hvad de alle sammen hedder, alle disse velbetalte ansatte i godhedsindustrien, der gør hvad de kan for at indoktrinere uskyldige skolebørn med jødisk mytologi og multikultur-propaganda, fortsat spreder løgn.

Det er utroligt og pinligt, at disse folk tør fortsætte med at fortælle løgnehistorier, der er så lette at afsløre som de to eksempler på denne side, men mere end det. Det er også utroligt uansvarligt, for hvad sker der, når eleverne opdager, at de er blevet holdt for nar?

Vi fortsætter med at citere fra nationalsocialisternes løbeseddel:

Formålet med udstillingen er således ikke at bibringe den danske ungdom et sandfærdigt, objektivt billede af de faktiske historiske forhold i Europa, men at hjernevaske vore børn og unge. At „modne“ europæeren til det multietniske helvede. At belære hvide mennesker om, at vi skal „favne hele verden“ — mens vi bortkaster vor kulturarv, som er givet gennem generationer. Det ægte danske!

Det kunne tænkes, at ovenstående sandhed efterhånden er ved at gå op for eleverne og deres forældre. Ét-nul til nazisterne! Videre.

Af arrangørernes formålsbeskrivelse fremgår det da også, at udstillingen blot er udgangspunkt for en lang række tiltag — film, internet, teater osv. — der skal glorificere jøden og dæmme op for den voksende modvilje mod Amerikas og Israels overgreb på ikke-jødiske folkeslag verden over; undertrykkelsen af palæstinenserne er blot et af mange tilfælde.

Upps, der var også noget der. Det kan være, at de kloge elever begynder at se på med lidt mere skepsis, når den ugentlige dosis jødisk propaganda kommer frem på skærmen, "Schindlers Liste", "Saving Private Ryan", "The Pianist", Sohie's Choice, og de melodramatiske holocaustvidne-udsagn, der pligttro sendes ved lejligheder som "Auschwitzdag og "Holocaustdag". Kan man snart finde på mere? Ikke? Så sender vi det samme én gang til! ("Vidnesbyrd" om holocaust ® [på dansk].)

Men det er jo ikke sikkert, at de sluger det råt, næste gang en gammel jøde toner frem på skærmen og højtideligt bevidner, hvordan "1000 mennesker blev smidt i en slags silo (fra oven), og to timer senere var der ikke andet tilbage end aske". Nur 'n bisschen Asche.. ja ja.. Eller et andet "sandhedsvidne" forklarer, hvordan han har overlevet flere "gasninger". Det er egentlig underligt, at programmagerne ikke har klippet de værste usandsynligheder fra i disse propaganda doku-soaps, men man er vel blevet lidt for magelig, og vant til at ingen tør stille kritiske spørgsmål.

Det første citat om de 1000 mennesker, der blev brændt til aske i løbet af to timer, stammer fra en BBC- "dokumentar" der blev (gen)udsendt to gange på BBC og mindst én gang på Danmarks radio i 2003. Det var et rent tilfælde, at jeg så det, og det skulle ikke undre mig spor, om det er blevet sendt endnu flere gange.

Konsekvenserne af de fortsatte fremlæggelser af falske historier, tvivlsomme, åbenlyst utroværdige vidneudsagn og vanvittige overdrivelser, er ikke nemme at overskue, og vil efter vores mening kun resultere i ekstreme gruppers yderlige fremgang.

Men det er måske det, den politisk korrekte élite er interesseret i?
Det sikrer jo deres jobs i et lang stykke ud i fremtiden...


Vibenhus skole er meget frisindet når det gælder rusmidler. Er man lige så frisindet, når det gælder sandheden, eller er det andre, stærkere tabuer, der er gældende her?

Vibenhus skole gør også noget ud af kristendomsundervisningen; bl.a.klæder man sig ud som muhammedaner.. Mon de får sandheden at vide om denne religion?

Burde man i religionsundervisningen ikke undervise i de forskellige tekster, der former grundlaget for religionerne, lige så vel som man gør en del ud af at advare mode nazismens filosofi?

Og burde man også tage de lidt mere ubehagelige sider af religionerne med? Så som, at en religiøs jøde hver dag, i sin morgenbøn, takker Jahve for ikke at være født som kvinde, og siger, at Jesus skal koges i en gryde med ekskrementer nede i helvede?


Det Gamle Testamente

At en kristen i en jødes øjne ikke er mere værd end en abe, og at man lige som i Muhamedanismen gerne må lyve, stjæle og bedrage, når det gælder medlemmer af andre trossamfund? At der ikke er noget med at "vende den anden kind til" som de danske børn selv, i kristen ånd, bliver opflasket med? Mere:

Jeg håber det, men jeg er bange for, at undervisningens formål mere er at undervise i "fred, fordragelighed og den multikulturelle vision" end at oplyse om religionernes ofte barske tekster. Sådan ser virkeligheden nemlig ud i langt de fleste folkeskoler og gymnasier...

Men det er vel antisemitisme, anti-islamisme, xenofobi og fremmedhad, jeg fremfører her.. Det burde være forbudt ikke? Fy!

Den farlige sandhed

Sandheden er for farlig for ungerne, så lad os hellere fortælle dem en god historie.

Og husk at overvåge og forbyde internettet.
Hvis det ikke er populært at udøve censur, så kan man jo altid fortælle, at det er, fordi man er bange for kannibaler, børneporno og pædofile, der søger kontakt med børn, ikke?
Terrorisme er også en mulig afledningsmanøvre, eller hvad med illegal download af musik?

For sandheden må de små pus ikke få at vide, vel?

Mosaisk Upps forside

Anne Franks Dagbog

Her vil vi referere til den triste historie om den berømte dagbog, som den 16 årige tyske jødinde Anne Frank angivelig skulle have skrevet på et loftskammer i Amsterdam.


Anne Frank

Dele af dagbogen viste sig at være skrevet med kuglepen. Hvordan den kloge Anne var kommet i besiddelse af sådan én, flere år inden den var blevet opfundet, kan du læse her.

I hvert fald var det en god forretning for faderen, Otto Frank.

Her en kommentar fra literaturforskeren Kaj Vilhelmsen

Her om fødevaresituationen ifølge Annes Dagbog

Om de forskellige udgaver af Dagbogen

Hvis man har læst bare lidt af ovenstående artikler (mus over elpæren) skal man være ualmindelig dum for stadigvæk at tro på, at Anne Franks dagbog er en ægte dagbog, der udelukkende beskriver fakta. Men skulle man være i tivivl, så læs om de afsnit af 'Dagbogen' der viste sig at være skrevet med kuglepen, hviket der er dom for fra en tysk domstol (kuglepennen blev først opfundet i 1951). Du kan læse mere om det her.

Var Otto Frank, Annes far en svindler?

Men der er meget mere at berette, såsom historien om den berømte Dagbog, så som hvordan dele af manuskriptet pludselig blev væk, da en historiker ville udføre en analyse af håndskriften på den. Men vi mener faktisk at ovenstående er rigeligt.


Jødestjerne

Ikke desto mindre bliver folk i visse lande forfulgt og fængslet for at gøre opmærksom på disse ting, som børnene i skolen ikke får et hak at vide om, når de får denne roman som obligatorisk pligtlæsning. Det er lige som med filmen Schindlers Liste, der også bliver præsenteret som en dokumentar i stedet for en fantasi-roman, med inspiration fra nogle rigtige begivenheder. (I Sverige er en rig mediejøde så forhippet på, at alle børn skal se dette propagandaværk, at han ligefrem betaler dem for at se filmen!)

Et godt og nyttigt resumé af Anne Franks dagbog, med en del billeder, finder du her.
For når vi nu har snakket så meget om, at dele af dagbogen højst sandsynligt er en forfalskning, fratager jo ikke bogen hele sin værdi. Den skal bare forstås som en roman og en samtidsskildring, og ikke meget andet.

Husk på, at det vi diskuterer her ikke er, om j ødeforfølgelser har fundet sted. Vi ønsker udelukkende at diskutere, hvorfor visse ting med vold og magt skal undertrykkes og holdes uden for diskussion! Husk på at nazisternes regime begyndte med undertrykkelse af den fri presse og ytringsfriheden. Lige som under nazitiden er politisk forfølgelse også i dag igen en realitet i Tyskland! (og i Østrig, Frankrig, Belgien, Schweitz, Canada og Australien)

Mange Jøder blev uden tvivl udsat for mange uretfærdigheder og store lidelser. Men skal det legitimere, at Israel (som støttes af langt de fleste jøder i verden) nu begår de samme uretfærdigheder overfor palæstinenserne, eller at folk, der ønsker at undersøge historien, eller ligefrem ikke tror på seks-million-myten, skal forfølges? Og skal jødernes dyrkelse af deres egne lidelser skygge for alle de andre ofre? Er det i orden at misbruge tyskernes ugerninger til pengeafpresning og andre tvivlsomme aktiviteter?


Hvad er det? Nazisternes kirke?
Nazi Church? English
(mouse over flag)

Hagekors, Swastika, eller Soltegn som udsmykning i Vildbjerg Kirke i Vestjylland vidner ikke om den danske kirkes nazistiske forbindelser, men om den danske kulturs flere tusind års gamle historie og danskernes levende forbindelse til den gamle før-kristlige kulturarv.

Vikingeblodet banker stadigvæk i danskernes årer, selv om stærke kræfter forsøger at drive en kile mellem befolkningen og slægternes forbindelse til deres forfædres blod. Danskerne kan være et stolt folkefærd; demokratiske principper og kvinders ligeværd har vi ikke behøvet hente fra Romerne, Grækerne eller Jøderne men var allerede højt udviklet i de gamle Nordboeres kultur.

Også i dag er Danmark et af de mest åbne og frisindede samfund, selv om skattefinanserede kulturpaver, EU og globaliserings begejstrede sjæleløse burokrat-typer som Uffe Østergaard, Morten Kjærum og Niels Erik Hansen, de falske præster som Margrethe Auken og de Radikale landssvigere prøver at bilde os ind at vi er et indskrænket provinsielt folkefærd, og at danskhed ikke er mere og andet end røde pølser og leverpostej. (Bevæg musen over pæren for baggrund.)

Lyt ikke til sådan en holocaustbenægter!!!

Men stop lige en halv, læs nedenstående, og sig mig, om der står noget, der har noget som helst med 'holocaustbenægtelse' at gøre!

Ethvert tilløb til offentligt at debattere historien bliver kvalt i fødslen.

revisionisme jøder raser
se hele billedet

Er der noget at sige til, at mennesker, der gang på gang bliver forment adgang til medierne, når de skal besvare de usaglige anklager, der fremsættes imod dem, efterhånden kan lyde lidt bitre og være lidt skarpe i deres reaktioner?

Hver gang, nogen blot udtaler ordet "Jøde", bliver de mødt med en fordømmende fanfare, inden de har sagt sætningen færdig. Undtagen, hvis det er i en sammenhæng, hvor "jøde" er synonym med "Auschwitz-offer", eller "uskyldig" eller værre endnu: "én, der ikke må modsiges".

Sandheden er, at kun én dansk jøde, mig bekendt, blev skudt af tyskerne, at ingen blev sendt til Auschwitz, og at, ud af de, der blev sendt til Theresienstadt døde kun nogle få, for det meste af alderdom, selv om forholdene sikkert også har spillet ind; det var nok ikke en feriekoloni, og i dele af Europa sultede folk, til tider så meget, at mange døde udmarvede af sult. Læs også: I Theresienstadt blev ingen Danskere dræbt
Læs også: Detaljeret redegørelse for tyskernes jødepolitik i Danmark.

At mange folk i koncentrationslejrene også døde af sult, og desuden af kulde, sygdomme, vold og umenneskelig behandling i det hele taget, kan ikke undre nogen.

Man kan ikke andet end på det kraftigste beklage, at disse mennesker overhovedet blev interneret, men når man skal ud i mere detaljerede redegørelser for, hvad der skete i lejrene, skal man være kritisk og søge sandheden, hvordan den end kommer til at se ud.

Selv, hvis man stiller sig helt neutralt, uden fordomme, og uden specielt at tro på noget som helst, revisionisterne siger, må det da i det mindste se barokt ud at se, hvordan man forsøger at mobbe og lovgive sig ud af en debat.


 
Undervisning i holocaust ® og folkedrab
- idéer til din undervisning


Kursusnr. 2249  Ledige pladser 

Tid: Onsdag den 12. januar 2005, kl. 09:00 - 15:00
Sted: VUC - Viborg, Festsalen, Sankt Nicolai Gade, Viborg
Instruktør(er): 
Om Otto Rühl
Dansk Center for Int. Studier Lektor Otto Rühl, København K  

Indhold:
Den 27. januar 2005 markeres "Auschwitzdagen" - det, der i de øvrige europæiske lande kaldes Holocaustdagen - for tredje gang i Danmark. Undervisningsministeriet, der står for dagen, har besluttet, at der i 2005 i højere grad skal fokuseres på folkeskolens ældste klasser.


What did you learn
in school today?

klik billedet
Dansk Center for Internationale Studier, afdelingen for holocaust ®- og Folkedrabsstudier har de sidste år stået bag de to undervisningshjemmesider www.holocaust-uddannelse.dk og www.folkedrab.dk. På kurset vil centrets undervisningskonsulent, Otto Rühl, der til daglig underviser på Helsingør Gymnasium, give et oplæg til undervisning i emnet og fortælle om baggrunden for Auschwitzdagen. Derpå vil Brian Larsen, historikeren bag undervisningshjemmesiderne, demonstrere de to hjemmesider og lægge op til debat om, hvilke krav, der skal stilles til en hjemmeside, målrettet til folkeskolens ældste elever.

Efter frokost vil lærer Erni Josefsson, Vorrevangsskolen i Århus, give et oplæg om undervisning i holocaust ® i folkeskolens ældste klasser og endelig vil historikeren Torben Jørgensen, forfatter til bogen "Stiftelsen - bødlerne fra Aktion Reinhardt" fortælle om gerningsmændene bag drabet på de europæiske jøder og "andre folkedrab". Temaet for Auschwitzdagen i 2005 er netop "Gerningsmændene".

Målgruppe: Undervisere i historie, samfundsfag, kristendomskundskab og andre interesserede

Pris: kr. 225

Kurset er arrangeret i samarbejde med Dansk Center for Internationale Studier

Ja, ja det lyder jo festligt. og så til den pris.. Det er næsten ikke til at afslå.. Der serveres velsagtens jødekager, når rævekagerne ikke slår til?

Men to danske (?) jøder, Geoffrey Cain og Leon Nikulin, der underskriver sig henholdsvis som som "Formand og stifter af Raoul Wallenberg Forening" syntes, at "Auschwitzdagen" bliver brugt til politisk propaganda, og protesterede med et brev til holocaust ® kultens Center DCHF mod Auschwitzdagen i 2002.

Det er rart, at der også blandt de danske jøder er nogle, der distancerer sig fra usmagelighederne.Fra Talmud - Jødernes "Hellige Bog"

Adolf Hitlers udtalelser om jøderne

Mosaisk Upps forside

Den fulde sandhed
Citat fra den anerkendte historiker, Bent Jensen, Syddansk Universitet, der vel at mærke ikke er revisionist:

»Også det tyske folkedrab på jøderne skal kunne udforskes og drøftes frit. Vi skal ikke have professionelle smagsdommere, der skal afgøre, hvad befolkningen må læse og diskutere......
....»Talen var vendt imod EUs center for sindelagskontrol i Wien, der misbruger nazismens forbrydelse til at intimidere befolkningen i de europæiske lande.« mere

Selv kan jeg ikke sige, at jeg kender den fulde sandhed om hverken revisionisternes påstande, Uffe Østergaards påstande, eller påstandene fra den til enhver tid siddende blåstemplede øverste historiske ekspertise.

Hvordan skulle jeg kunne det? Jeg var der jo ikke selv.

Men de fleste mennesker er jo ikke født helt uden logisk sans, således heller ikke jeg. Derfor er der forskellige påstande, der kan forekomme én mere eller mindre sandsynlige, ud fra en logisk betragtning.

F.eks. den tanke, at det er ret logisk, at ikke alt gik helt efter FN's Menneskerettigheds charter, da man afhørte tilfangetagne nazister, og det ville jo være latterligt at påstå, at der på intet tidspunkt blev nedskrevet forklaringer, der var resultat af tortur, trusler, hjernevask og lignende.
Ligeledes ville det ikke være ulogisk, at der, under og efter en krig, er en del detaljer, taloplysninger, statistikker osv., der trænger til at blive revurderet.
(Historien om Rudolf Höss, lejrkommandanten, der efter tortur berettede om de mest umulige uhyrligheder og overdrivelser i millionklassen.) Om Konrad Heiden, flygtning fra Nazi-tyskland og en vigtig anti-nazist forfatter under krigen

Derefter kan man så gå over til at bedømme evt. konkrete påstande om sligt.

Historie


(udsnit)
Se hele billedet mm.

De fleste af os kender billedet af den jødiske dreng fra ghettoen i Warszawa med hænderne over hovedet og de maskinpistol-bevæbnede tyskere, der peger på ham med deres våben.

De jødiske 'historikere' var særdeles utilfredse, da det blev kendt at drengen havde overlevet krigen, da de mente, at det formindskede 'reklameværdien'.

En reklameværdi, de har hårdt brug for, for at retfærdiggøre deres egen 'holocaust ®' mod palæstinenserne.

Se nu bare på Vietnam-krigen eller Irak-krigen, hvor helt nye synsvinkler og informationer er dukket op i en jævn strøm, og formentligt vil blive ved med at gøre det i mange år endnu.
Også historien længere tilbage i tiden er genstand for til tider endda kraftige revisioner, f.eks. Romertiden, Vikingetiden, den græske Oldtid, Kristendommens historie. Alle giver de smør på brødet til tusindvis af historikere, der til enhver tid beskæftiger sig med alle disse områder.

Jeg har endnu ikke hørt nogen instanser kræve, at "Vietnam-krigen" får et ubestrideligt eftermæle, eller en endelig, uforanderlig, officiel tolkning.

Jo, i Nord-Korea, den gamle Sovjetunion, Østtyskland, Albanien, Argentina, Chile og andre nuværende eller forhenværende diktaturstater, har man haft sådanne påbud og dyrkelser.

Ikke desto mindre praktiseres det samme, eller i hvert fald noget, der i meget høj grad minder om det, i en del europæiske lande, nemlig i Tyskland, Frankrig, Østrig, Schweitz samt i Canada og Australien.

Alene dét burde få enhver til at tænke, og i det mindste være åben nok til at høre andre opfattelser, og om nødvendigt at modsige dem i en offentlig debat, hvor debattørene kan fremføre deres argumenter under lige vilkår.

Invitation til debat på DR

Det nytter jo ikke at invitere folk til en debat, for så at begynde debatten med at præsentere vedkommende som nazist eller antisemit, ikke at give dem ret til at sige noget igen, men udelukkende misbruge dem som en slags skydeskiver, hvor en kødrand af dertil bestilte gæster får lov at skyde fra hoften mod de forsvarsløse, og på forhånd dømte "nazister og antisemitter".

Det leder tankerne hen på de i muslimske lande anvendte steningsritualer. Mon Danmark er nået så langt i integrationsprocessen med "nydanskerne", så visse mediefolk allerede er begyndt at tilegne sig metoden og er begyndt at anvende den i en "tilpasset dansk udgave"?

Kinesisk ritual

Reimer Bo alias Bo Reimer alias Røde Reimer Danmarks Radio

Eller er det det kinesiske ritual, der især var populært under Kulturrevolutionen, hvor man tvang dissidenter til at gå rundt med skilte, hvor de angrede deres tankeforbrydelser og erklærede sig selv for at være "et æsel", der har inspireret studieværterne, i dette konkrete tilfælde "Røde Reimer", eller Reimer Bo, alias Bo Reimer. Men vi har set metoden praktiseret i mange variationer.

Reimer Bo og Panik i Fjernsynet


holocaust ® benægter til Danmark >> (fortsættelse af artiklen på denne side)


Læserbrev i Jyllands-Posten den 27-01-04 - Blev der stegt millioner af jøder i Auschwitz?

Den danske læge Tage Voss skriver om myter. Det skulle han aldrig have gjort!

Domprovsts prædiken: "den værste antisemitisme i nyere tid"

Jøden Norman Finkelstein, søn af holocaust ® overlevende kritiserer det, han kalder "The holocaust ® Industry"

Tornbjerg Gymnasium om Judaisme

På engelsk:
Liste med absurde påstande og historier om holocaust ® der har været fremført som sandheder

Argumenter mod revisionistiske påstande (holocaust ® Denial & The Big Lie)

Argumenter for revisionistiske påstande (holocaust ®: Belief and Facts)

 

 

 

 
Freud og Psykoanalysen som jødisk kampmiddel
Nogle gange tager man fejl
Det er opspind at medierne er jødisk domineret 1
Det Jødiske Århundrede
Holocaust Som Mentalt Paradigme
Ungarns præsident nægter at underskrive lov der forbyder kritik af jøder
Martin Hohmann - Antisemitisk tale
Søren Krarup - Antisemitisme 14-01-04
Deadline 2.Sektion søn 29 feb 04
Connie Hedegaard om antisemitisme
Deadline torsdag 4 marts 2004. Martin Breum om antisemitisme
Holocaustbenægter benægter
Analyse af Politiken-artiklen om Irvings besøg øvrige mediernes dækning
Politiken og DR står sammen med autonome voldsbøller (Mosaisk Upps)
Talmud-citater

Auschwitch, Auswich, staves Auswitch, eller Auswits Skoleelverne på Vibenhus Skole, antisemittisme, Nazister spreder løbesedler på skole Helsingør Gymnasium, Uddannelse skal motivere eleverne, Siden redigeres af Afdeling for Holocaust- og Folkedrabstudier ved Institut for Internationale Studier og indeholder artikler og materiale om folkedrad. Dagens formål.. Undervisning i Holocaust og folkedrab - idéer til din undervisning Kursusnr. 2249, Ledige pladser. Tid: Onsdag den 12. januar 2005, kl. 09:00 - 15:00, København, Lea Korsgaard, Humlebæk Skole og løbeseddel, Frydenhøj Skole og Haslev Gymnasium skal forberedes på det multikulturelle samfund. Auswitch og Auswits Derfor skal først nogle skyldfølelser aktiveres, gerne på basis af løgnagtige oplysninger, fordrejede og manipulerede sandheder, som dagbogen fra Anne Frank, længe modbeviste holocaust tal, Auschwitz fordrejninger holokaust, Anne Frank. billeder, anne frank, dagbog, dagbogen, undervisning, vuc, kursus. Frydenhøj eleverne skal lige som deres kammerater fra Helsingør Gymnasium, Haslev Gymnasium, Vibenhus Skole og Humlebæk Skole gøres moden til at gøre tjeneste for den nye verdensorden. Auswitz, Ausvits, som jo på mange måde er en parentes i historien, godt nok en temmelig slem en, men hvorfor skal jøderne have patent på lidelser? Vi skal allesammen være soldater i jødernes hær, også eleverne fra Vibenhus Skole og Helsingør Gymnasium, og Humlebæk Skole. De har overdrevet nok med deres tabstal, mange Jøder har overlevet Auswitz eller Auschwitz eller Auswits, eller hvordan man nu staver dette Polske navn Auswitch, Auswitz eller Auswits måske Ausvits eller Ausvitz. Poul Friis hedder det holokaust, holocausteller holocoust, ja, auschwitzdag, David Irving det er sagen. Anne Franck. nej Anna Frank? David Irving Det kan udnyttes så det virkelig batter noget. Så skidt da med at Ane Franks dagbog er delvist forfalsket, skidt med at Jøderne giver hele den europæiske befolkning skylden for nazisternes folkemord og masseudryddelser, skidt med at de døde danskere i krigen og de døde russere og tyskere ikke tæller med. Bare jøderne kan have holokaust i fred, og kan have lov til at kalde os andre antisemitter eller an

Mosaisk Upps forside

ti semitter eller anti-semitter når vi vover på at kritisere dem, så er de lykkelig, og så kan Israel fortsætte med at myrde palæstinensere for at få mere land. Poul Friis og DR det er sagen, dette er dybdeborende journalistik. David Irving kommer til København, Copenhagen, Lea Korsgaard. Holocaust og Auswitch eller Auschwitch et taknemmelig emne for alle svar er jo givet på forhånd, og afviger man fra protokollen er man antisemit, nazist, racist, jødehader. Auswits auswich, kriver man om mangel på jødisk, så får man, og georg Metz, og undervisning, materiale, speciale, opgaver, vuc, forslag til elevernes opgaver, og og hele det jødiske parnas på nakken en mirakel at det endnu ikke er forbudt at nævne at de er Jøder. Men det kan jo komme hvornår som helst. antisemittisme Et rent tilfælde, er det ikke at jøderne stod i første række under den russiske revolution? Auswitch. Nu står Jøderne igen i første række med den muslimske og den multikulturelle invasion. Men det har ikke noget med deres pietet at gøre. Det ville være antisemitisk at påstå det. Nazister spreder løbesedler på skole Det er i det hele taget forbudt at Nazister spreder løbesedler på skole. Frydenhøj eleverne skal lige som deres kammerater fra Vibenhus Skole, Haslev Gymnasium og Helsingør Gymnasium, løbeseddel og Humlebæk Skole gøres moden til at gøre tjeneste for den nye verdensorden. Undervisning folkedrab, materiale, elevgrupper, samtale. Auschwitz, ja Auschwitzdag og Anne Frank, hedder hun Ane Franck Anne Franck eller Anne Frank det er det der gælder. Kuglepen er også en spøjs ting. Nu er jeg selvfølgelig antisemit. Men det afhænger fra definitionen; antisemittisme. Auswich, antisemittisme. Det mener jeg ikke selv. Lys over alt der er siger de på Vestlig Samisdat, også over Auswits, Auswitz, Auswich, Birkenau, men hvad de er jo nazister og antisemit ikke. Jødehadere, Ja jødehad antisemit Auswitch eller Auswits. Antal ofre, revisionist. Det sagde den rødhårede jo i tv ikke, og når de siger det i tv er det sand ikke løbeseddel, nazist, dnsb, løbeseddel er endnu ikke forbudt..