tilbage | Mosaisk Upps forside | Du er på Mosaisk Upps! - www.mosaisk.com  

Under bearbejdning!

BBC's racistiske dagsorden (Oversat fra BNP's hjemmeside)

De, der jævnligt læser på vores hjemmeside, vil have lagt mærk til, at vi har rettet meget af vores bekymring og - ja, vrede, mod de Liberale Fascister der kører BBC, simpelthen fordi de bruger licensbetalernes penge til at promovere multikulturalisme og globalisme, uden hensyn til modsatrettede synspunkter.

I lyset af de seneste dages skarpe kritik af BBC, som resultat af Hutton undersøgelsen, er Gavyn Davies og Greg Dyke fratrådt deres stillinger, henholdsvis som formand og generaldirektør fra BBC ”fidusen”.

Greg Dyke (generaldirektør), manden der påstod, at den britiske statsejede radiofoni var ”gyselig hvid”, var det politisk korrekte samfunds ideolog (social engineer) der havde som mål at se BBC blive til den første ”udelukkende sorte studieværter”- TV kanal, med de hvide mennesker henvist til rollen som mekanikere, teknikere og planlæggere.

Han var dog ikke tilfreds med alene at bruge milliarder engelske pund af licensbetalernes penge på minoriteters ”etniske” TV/radio og internet-baserede kanaler, der servicerede et blandet publikum på omkring to hundrede lyttere, så han sørgede derfor også for, at BBC blev en bastion for den ”humanistiske” venstrefløj, forklædt i "upartisk" reportage. Han kan retteligt indtage sin plads i historien som den, der er skyld i, at BBC’s historiske renommé som en uvildig formidler af fakta, er blevet forvandlet til et våben i samfunds-manipulationen.

Spotlyset er tændt, men hvem bestemmer på BBC TV Centret i aften? To højt placerede medarbejdere trak sig efter Hutton rapporten.


Trevor Philips

Vi venter spændt på, hvem der vil blive forfremmet til posten som ”Generaldirektør For Den Store Løgn” af BBC.

Friske rygter om selskabet taler om, at "Gestapochefen for Race-Relationer", Trevor Philips, skulle have krævet, at BBC’s næste chef skulle være en person med etnisk minoritetsbaggrund.

Hvis BBC nu skal have endnu en politisk korrekt dukke som kølerfigur, ville vi hellere have, at det blev en marionetdukke end et symbolsk talerør med en ”minoritetsbaggrund”.

Jødiske journalisters dilemma