| Opdigtede antisemitiske overgreb
 MosaiskUpps forside | Jødekartoteket | Dronten | Kontroversen om Zion | Mosaisk.Com igen | Det såkaldte "jødekartotek" |
Liste

21 okt. 2004 Jøden Lewis 'Robbie' Friedner finder trusselbrev i tog. Politiet finder 'trusselsbrevet' på hans computer. Tidligere har Friedner rapporteret at have modtaget et 'Anthrax brev'.

18 okt 2004 - USA: Olga Abramovich anholdt for at male hagekors på jødisk ejendom.

31 aug 2004 - Frankrig: Jøde bag 'antisemitisk' brand i jødisk center i Paris (TV2) | Mere på FPP | denne side

13 juli 2004 - Frankrig: antisemitisk overfald var opdigtet' 13 juli 2004

16 juni 2004 - Frankrig: Jøden Raphaël Schoemann sender falske trusselsbreve med vedlagte kugler.

Falske "Hate Crimes" et stigende problem Discovery Video Hate Crimes Scam

20 apr 2004 Alex Moise, leder af jødisk organisation dømt for falsk vidneforklaring mm. (øverst)

26 apr 2004 - Californisk (jødisk?) professor påstår at racister har vandaliseret hendes bil. Nu dømt for falsk anmeldelse og forsikringssvindel

16 dec 2004 Den Californiske professor Kerri Dunn blev dømt til et års fængsel, og skulle betale en erstatning på $20.000 for omkostninger i forbindelse med skolens sikkerhedsberedskab. Fruen der er psykologi professor, skulle holde en forelæsning om racisme og antisemitisme..

On (Jewish) bureau chiefs' orders, 1960s West German neo-Nazi and anti-Jewish incidents were actually staged by agents of East Berlin Communist regime, as its secret records reveal


Orthodox Jew was sentenced to 10 years in prison for planting pipe bomb at a Jewish center .


Nov 1999, firebomb Outrage at Connecticut Synagogue: Police Charge Suspect: (Guess Who)
 

Antisemitismen er stigende...
20. april 2004 Chefen af den franske organisation "Frankrigs venner af Israels Likud parti", Alex Moise , erkendte i går selv at have iscenesat ”antisemitiske” trusler mod sig selv, som han derefter havde meldt til politiet.

En Parisisk domstol dømte i går Moise to måneders betinget fængsel og en bøde på ca. 7.000 kr. for falsk vidneforklaring, og for at have spildt domstolens tid. Moise indgav en anmeldelse i januar 2004, hvori han påstod at have modtaget antisemitiske opringninger og trusler, men han tilstod senere, at det var ham selv, der havde foretaget opringningerne.

Sammy Ghozlan, præsident af ”Bureau For Vigilance Against Anti-Semitism”, (bureau for vagtsomhed mod antisemitisme), fortalte JTA, at han er ”chokeret over, at en samfundsleder kunne gøre sådan noget i det nuværende klima”. © Jewish Telegraphic Agency.


16. Juni 2004 Falske trusselsbreve med vedlagte kugler

Efter Alex Moïse, ansvarlig for en zionistisk organisation i Frankrig, som har skrevet trusselsbreve til sig selv, og som blev dømt, er det nu zionisten Raphaël Schoemann, der står under anklage, fordi han har skrevet ti trusselsbreve, vedlagt kugler med bemærkningen "Den næste kommer ikke med posten" til kendte franske persoligheder.

Modtagere af brevne var bl.a. den berømte franske landmand / aktivistleder José Bové, den grønne politiker Alain Lipietz, advokaten Isabelle Coutant-Peyre, filmproducenten Eyal Sivan, og forskellige andre intellektuelle, som alle betragtedes som "forrædere".

Raphaël Schoemann forklarede i retten: "Disse intellektuelle propaganderer for revisionistiske og antisemitiske idéer under dække af kritik af den israelske hær. Der skulle gøres noget."

Kilde: "Faits & Documents" (BP 254-09, 75424 Paris Cedex 09), n° 175 du 1-15 juin 2004 (p. 3).

Frankrigs Socialistiske finansminister Dominique Strauss-Kahn, sagde at selv, hvis begivenheden viste sig at være opdigtet, havde der alligevel været en bekymrende stigning i antisemitismen i år.

kilde: Henry Samuel http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2004/07/14/wswas14.xml (nu kun for betalende medlemmer)
13 juli 2004 rapporteres der igen om et falsk "antisemitisk overfald" (Kilde: DR)

13. juli 2004 23:57 Udland

Frankrig: Racistisk overfald var opdigtet

En ung fransk mor har over for politiet tilstået, at hun selv opfandt det racistiske overfald, som hun rapporterede for fire dage siden.

Det påståede overfald chokerede Frankrig og førte til fordømmelser fra blandt andre præsident Chirac.

I anmeldelsen sagde den 23-årige kvinde, at hun blev overfaldet i et tog uden for Paris af seks unge muslimske mænd, der antog hende for at være jøde. Hun påstod, at mændene snittede i hendes tøj og malede hagekors på hendes krop, og at 20 mennesker i toget havde set overfaldet uden at gribe ind.

Da ingen kunne bakke hendes historie op, blev hun taget i nyt forhør og tilstod kort efter.


Antisemitisk brandattentat!


'Antisemitisk brandattentat' i Paris

31 august 2004. Jødisk kulturcenter udsat for brandattentat.

Antisemitiske slagord og hagekors var blevet malet på bygningen.....

Selveste den franske præsident Chirac på talerstolen, samt israelsk besøg der krævede 'mere sikkerhed for Jøder og jødisk egendom i Frankrig. Også i Danmark fik nyheden stor opmærksomhed i Tv og aviserne.

Da det blev afsløret, at hændelsen, lige som flere andre, var iscensat af jøder, i nogle tilfælde med det fuldt overlagte formål at vække mere sympati for jøderne og Israel, fik dette dog betydelig mindre opmærksomhed. I TV-aviserne blev det, mig bekendt, ikke en gang nævnt. I programmet "Orientering", blev der viet en smule opmærksomhed på afsløringen. Dog uden at nævne, at nogle af 'attentaterne' havde haft til formål at vække sympati for jøderne.

Således kan man konstatere, at disse svinske kriminelle handlinger, der som sædvanlig blev tillagt 'antisemitter', 'nazister' og den 'ekstreme højrefløj', har haft det tilsigtede effekt.

Millioner af mennesker har hørt om de frygtelige attentater, og er endnu en gang blevet fortalt gruopvækkende historier om de slemme antisemitter, mens kun nogle få har læst dementierne, der blev skrevet med småt på side tre.


 

 

 

Mosaisk Upps forside
Top of page


Mosaisk Upps forside >>