"Hjemmeside gået i sort"

I dag, den 17. februar (2005, k.e.) forsvandt hjemmesiden www.mosaisk.com helt fra nettet efter flere dages mediehetz. Denne startede med en artikel i Jyllands-Posten søndag den 13. februar og blev ivrigt fulgt op af de øvrige medier. Den sædvanlige metode med at forsøge at gøre folkene bag siden til nazister, blot fordi de behandlede jøder kritisk, blev anvendt. Den var senest at finde på adressen http://upps.t35.com/index.php , men denne var gået i sort i dag.

En svaghed var det, at redaktøren ønskede anonymitet, men det er forståeligt, når man ser den magt til at hetze, medierne besidder. Nazibeskyldninger - selv når disse bliver tilbagevist, som det skete i tilfældet Søren Espersen fra Dansk Folkeparti - er en belastning for en person. Og det vil oftest føre til alvorligere belastninger så som tab af job, kunder og omgangskreds. Dette ved zionisterne i pressen. Det er deres eneste våben. Racisme- og antisemitismebeskyldninger er der ikke længere forslag i. Selv afdøde modstandere bliver nu gjort til nazister. Ingen vovede i efterkrigstiden - mens Harald Nielsen levede - at hæfte nazismebeskyldningen på ham, for han var aldrig nazist og sagde nøjagtigt det samme om jøder under Anden Verdenskrig, som han havde sagt i over fyrre år inden krigen. Alligevel drister jøden Georg Metz sig nu i en boganmeldelse - af Lene Sofie Bak's Dansk Antisemitisme 1930-45 -  til at kalde ham nazist (Information 19.11.2004). 

Men det er netop sådan, zionisterne demonstrerer deres magt - gennem medierne  -  og gerne med trusler om efterretningsvæsen og straf. Jeg bemærkede, at en kriminalinspektør Bonnichsen fra PET straks lagde sig i selen for at undersøge, om racismeloven var overtrådt, noget, han selv fortalte, lå uden for PET's område. Jeg ved ikke, hvilken lov UPPS ellers skulle have overtrådt, men at offentliggøre navne på et antal jøder i en artikel kan ikke være hverken truende, forhånende, eller en overtrædelse af registerloven.

Man må håbe, redaktøren og hans medarbejdere finder modet frem, eller at der blot er opstået tekniske problemer.

Jeg glæder mig til at se hjemmesiden tilbage på nettet.

Her et eksempel på den slags nyttige oplysninger, vi pt. må mangle: Henry Makow's anmeldelse af Kevin MacDonalds tre monumentale bøger om jødedommen. Læs også "Undertrykte nyheder/Zionisme"

Sådan skrev jeg for tre år siden i DRONTEN, derefter modtog jeg hjemmesiden med posten på et tidspunkt, som flere andre, og nu vælger jeg så selv at udgive denne nyttige hjemmeside igen (og arbejde videre med den, når tid haves). Skulle nogen føle sig injurieret, forhånet, nedværdiget, forfulgt eller truet, bedes vedkommende kontakte mig på

knudbjelderiksen@yahoo.dk

Jeg vil tage henvendelsen alvorligt og undersøge sagen. Er der hold i klagen, efter lovgivningen, bliver pågældende ord, sætning, billede, eller andet, fjernet, da jeg tror, at selv meget kritiske kommentarer kan siges uden at overtræde loven. Eventuelle fejlagtige oplysninger, som jeg bliver gjort opmærksom på, rettes naturligvis også. Men hav forståelse for, at dette er en samfundskritisk debatside.

Venligst,

 

Knud Bjeld Eriksen

marts 2008

MOSAISK UPPS