Upps forside | Deadline Antisemitisme: Martin Breum | Connie Hedegaard | Nogle gange tager man fejl (Pittelkow) | Jødiske journalisters dillemma
Upps forside
Deadline & Nyheder
Får vi nyhederne gennem et jødiske filter?
 

Det er det rene opspind at medierne er jødisk domineret
Der siges at være ca. 6000 jøder i Danmark, hvilket vil sige at de udgør 0,12 % af befolkningen
Vi undrer os over, hvordan 0,12 % af befolkningen kan fylde så meget på TV skærmen...


Martin Krasnik & Adam Holm & Brian Mikkelsen (Deadline 1 april 2004)

Debatten handlede om kulturkamp og konservatisme. Adam Holm fægtede med arme og ben, det temmelig teoretiske og lidt ligegyldige emne til trods. Adam Holm giver ikke så let op, selv om han for det meste hældte vand ud af ørene. Brian Mikkelsen smilede lidt overbærende ad sin meddebattørs underlige grimasser.


Adam Holm klar til angreb..


Rolig nu Holm, synes Brian Mikkelsen at tænke..


Nu er du s'gu tæt nok på Adam....

Blandt det næste hold gæster var der igen en mand med jødiske aner..


Martin Krasnik, Erik Meier Carlsen & Johs. H Christensen debatterer »The Passion of the Christ«.


Erik Meier Carlsen - Chefredaktør BT
Erik Meier Carlsen er Buddhist, og en mand jeg faktisk sætter pris på.

Se udsendelserne og sammenlign den lidt forkrampede præst, Johannes H. Christensen, den overophedede Adam Holm og den langt mere afslappede og åbne Erik Meier Carlsen. Men det er vel smag og behag.

I modsætning til Johs. Christensen synes Erik Meier Carlsen meget godt om Jesusfilmen.

Er jeg antisemit?


»Det var helt klart et forskud på praktiksamtalerne. Hvorfor skulle vi ellers have navneskilte på? Og det var ikke en løs snak, for han blev hængende ved nogle længere end andre, afhængigt af hvor brugbare deres svar var. Det var en meget ubehagelig oplevelse,«

Arne Notkin

fortæller en af buspassagererne, som ønsker at være anonym, da den studerende, trods oplevelsen, fortsat ønsker en praktikplads hos DR.
Mere på journalisten >>

Arne Notkin er forhv. formand for Dansk Zionistforbund.
Styrer nu en vigtig del af danskernes nyhedsformidling.
Redaktionschef på Deadline.

Det er ikke kun revisionister og vildførte tossehoveder, som Deres Upps redaktør, der mener, at der findes en stor jødisk dominans i medierne.

Også indviede fra medieverden selv lader sig i et ubevogtet øjeblik forlede til at sige sandheden, F.eks. Mogens Berendt, fhv. studievært på TV-Avisen og medarbejder på TV aktualitets afdelingen mener noget lignende: »Mogens Berendt overraskede ved åbenhjertigt at erklære, at der i Danmark råder et jødisk mediemonopol
kilde

Det kan ikke undre nogen, at vi de senere år ikke har hørt noget fra Mogens Berendt!

Mogens Berendt har også skrevet en bog om totalitære tilstande i Sverige: Tilfældet Sverige

 

 

 

 

 

 

 Torsdag den 1. april 2004 (Deadline 22:30)
Deadline 1. april 2004 - Klik her for at se udsendelsen i Windows Media Player
Deadline 22:30 Var igen fuld af overraskelser. Men ikke kun fordi vores jødiske studievært, Martin Krasnik, igen havde en jødisk gæst i studiet, denne gang Politikens debatredaktør, Adam Holm, for dette er mere reglen end undtagelsen i programmet.

Adam Holm.
kronikredaktør ved Politiken, den kulturradikale avis. En typisk jøde, i stemme, tale og kropssprog.

Nej, overraskelsen kom i Deadline 2. sektion, hvor Connie Hedegaard havde inviteret den svenske forhenv. politiker Per Ahlmark i studiet. Jeg glædede mig allerede over, at det ikke umiddelbart så ud til at være noget med jøder og antisemitisme, hvilket fritog mig for den forpligtigelse, jeg har pålagt mig selv, til at dokumentere sådanne udsendelser. (Desværre kan man kun se 2. sektions udsendelser på nettet 1 uge tilbage.)

Jeg har i forvejen så meget uredigeret materiale liggende, som trænger til at blive behandlet, at det ikke ville gøre noget, hvis Deadline indførte et midlertidig stop for udsendelser, der relaterer til "Jødernes rolle i samfundet". jeg fandt bagefter ud af, at det var en genudsendelse fra 28-03-04.

Skønt jeg i øvrigt heller ikke var videre begejstret over at skulle se endnu en udsendelse med en traumatiseret svensk politiker (det må være en smitsom sygdom hinsidan), så kiggede jeg alligevel udsendelsen.

 

Deadline 2.sektion 28. marts 2004

Efter hvad Connie Hedegaard allerede i introduktionen havde fortalt om Ahlmarks synspunkter, behøvede han ikke at sige ret meget, før min fordom over for svenske politikere var blevet bekræftet. Hans selvgode og selvretfærdige "vi-alene-vide holdning", kender vi alt for godt fra de svenske politikerer, lige fra Olof Palme til Lars Leijonborg. Som udsendelsen fortsatte, og den svenske selvtægtsforkæmper vred sig gennem flere og flere krampagtige kropsholdninger, ledsaget af et mere og mere hysterisk tonefald, og en efterhånden tydelig dagsorden, begyndte min mistanke langsomt at vokse.......

Per Ahlmark. Er han mon jøde? Hen imod slutningen af udsendelsen var jeg blevet mere og mere sikker på, at det måtte forholde sig sådan.


Connie Hedegaard & Per Ahlmark
Per Ahlmark er svensk jøde og forhenværende formand for Folkepartiet..

Per Ahlmark-doktrinen är ett begrepp som ibland används av Per Ahlmarks meningsmotståndare. Doktrinen säger att "den som kritiserar Israel är antisemit ", eftersom han ofta anses förfäkta denna åsikt.

Per Ahlmark kan sägas drivas av i huvudsak tre sakpolitiska frågor:

  1. den västerländska demokratins förträfflighet
  2. staten Israels rätt att existera och att ockupera palestinska områden
  3. samt nödvändigheten att USA får fungera som "världspolis?".

Ovenstående fra en svensk hjemmeside.

Mere om Ahlmark og zionismen

Per Ahlmarks artikel i "The International Association of Jewish Lawyers and Jurists"

Lidt detektivarbejde ved hjælp af Google bekræftede mistanken i løbet af få minutter. På et af de sider, jeg fandt, kaldes han "nordens ærke-zionist". Så faldt det hele på plads......

For mig var det ikke svært at klassificere Per Ahlmark som en neokonservativ zionist af værste skuffe, i humanistisk forklædning.
Han hylder ligefrem Bush og Blair og affærdiger våneninspektør Hans Blix som en uduelig og ubrugelig, afdanket humanist. Hans Blix er i øvrigt også af jødisk afstamning, og har lige som Ahlmark haft en ledende stilling i Folkepartiet. (Blix )

For Connie Hedegaard er den omstændighed, at Ahlmark er jøde, åbenbart så formildende, at hun trods mandens rabiate holdninger, aldrig kørte det tunge skyts i stilling.


Per Ahlmark,
svensk zionist

(Om Blair) "Derfor troede jeg, at han mente hvert et ord han sagde om masse-ødelæggelsesvåben".

Men ved Per Ahlmarks medvirken var det ikke slut med Jøder for denne gang.

Uden at ville sige den berømte svenske jøde alt for meget imod håber Connie åbenbart, at en anderledes tænkende jøde vil kunne høvle lidt af på Per Ahlmarks simple, men farlige dualistiske verdensbillede, og klipper et indslag fra en tidligere Deadline udsendelse ind.


Chefredaktør
for Information, Davis Trads, gør sin entré.

Trads holder på overholdelse af international lov og FN.

Men det var nu ikke så meget for at kommentere indholdet i udsendelserne, at vi lavede denne side.


David Trads
Chefredaktør Information

Mere som et eksempel på, hvor stort et jødisk persongalleri vi antræffer på én enkelt dag i rubrikken politik og nyheder.

Så kunne jeg f.eks nævne, at i den samme Deadline udsendelse hvor David Trads optræder sammen med Martin Krasnik, var der længerevarende klip, hvor bl.a. den britiske udenrigsminister "of Jewish descent" (men nu konverteret til kristendommen), Jack Straw, samt jøderne Carsten Jensen, Madelaine Albright, og Colin Powell figurerer. Stoppp!!! Colin Powel er da sort/neger/African American.....??? Ja men til gengæld har han vist nok en jødisk forfader, han taler flydende jiddisk, og er dybt facineret af jødisk kultur... Nå, ja det kunne jo være løgn. Det lader til, at det ikke er nok at være sort for at få en topstilling i det internationale diplomati. Også Kofi Anan, FN's generalsekretær har en jødisk forbindelse... Kofi Anan

Med lidt held kunne vi samme dag også have nydt den jødiske TV2 morgenvært Michael Meyerheim, den jødiske metereolog Peter Tanev, finans-journalisten Mogens Rubinstein eller ditto Samuel Rachlin, korrespondent Hanne Foigel fra Jerusalem, og politisk kommentator Anders Jerichow.

Men lad os ikke spekulere over, hvad vi er gået glip af denne dag. I morgen kan vi måske være endnu mere heldige. For nu siger vi foreløbig tak til vores jødiske Deadline redaktionschef Arne Notkin.


Ebbe Kløvedal Reich
forfatter / historiker

Deadline 2. sektion søndag den 04-04-04.

Tænke sig at skulle have en udsendelse, hvor man ikke lige konsulterer en jøde. Ved en diskussion om danskernes tro og folkekirken, med Hans Ravn Iversen, kan Connie simpelthen ikke undvære Ebbe Kløvedal Reichs kommentar!

Ebbe Reich er som bekendt en 68' er, der en overgang forsøgte at give den som hippie, med bogen "I svampens tid", senere Radikal, nu historiker, der gav sit bud på at fortælle danskernes historie.
Georg Brandes har ikke levet forgæves!

 

Videre til: Nogle gange tager man fejl >>

Upps forside

Du er her: Det er opspind at medierne er jødisk domineret 1


Skal jødiske journalister være subjektive?
Nogle gange tager man fejl
Deadline 2.Sektion søn 29 feb 04 Connie Hedegaard om antisemitisme
Deadline torsdag 4 marts 2004. Martin Breum om antisemitisme
Søren Krarup - Antisemitisme 14-01-04
Historikeren David Irvings besøg i Danmark

Articles in English here at

Upps! - www.mosaisk.com

Danish Politics, Media, Jews & Immigration

Finnish Politics, Media, Jews & Immigration

Jewish Media Influence in Scandinavia

Danish EU Politician Torben Lund against World Jewry

German Christian Democrat
Martin Hohmann - Anti-Semitic Speech