Upps Home | Jewish Media Control in Scandinavia:| Sweden | Finland | Denmark
Jødiske demonstranter på gaderne for at protestere mod Mel Gibson filmen "The Passion of The Christ". En enkelt film hvor Jøderne ikke har den sædvænlige rolle som helte eller uskyldige offre, og så har vi balladen. Steven Spielbergs og andren årelange misvisende og historisk ukorrekte propaganda film skal sandelig ikke have konkurrence.
The Passion er et dødeligt våben mod Jøder


Jøderne og Kristendommen

Kristendom og Jødedom har per definition altid stået i modsætning til hinanden, da Kristendommens "stifter", jøden Jesus af Nazaret var en rebel i forhold til den eksisterende samfundsorden og den jødiske religion i det den gang af romerne besatte Palæstina.

Ifølge Bibelens nye Testamente var det jøderne, der opfordrede de romerske magthavere til at korsfæste Jesus. I den jødiske religion venter man ankomsten af en frelser (messias) og hovedparten af jøderne anerkendte ikke Jesus, der af nogle var blevet udpeget som den messias, som de jødiske skrifter havde sagt, ville komme. Jøderne venter i øvrigt stadigvæk på denne messias.

Kort og godt, ifølge Det ny Testamente; grundlaget for den nye religion, Kristendommen, var det jøderne, der dræbte Jesus. Ydermere er jøderne blevet beskyldt for at være de, der hjalp romerne i det gamle Rom med at udpege de kristne, som blev anset for at være en trussel mod det romerske samfund.

Efter reformationen, hvor bl.a Martin Luther spillede en stor rolle, skilte dele af den kristne menighed sig ud og siden skelnede man mellem protestanter (lutheraner) og katolikker. (reformationen omkring år 1500)

De "ortodokse"katolikker (der ikke anerkender paven i Rom) havde allerede skilt sig ud fra hovedstrømmen omkring år 1054 efter Kristi fødsel.

I mange århundreder var Paven i Rom og den Katolske Kirke samt den Ortodokse Kirke med til at fordømme jøderne, der til tider blev forfulgt, fordi de havde slået Jesus ihjel, og af en lang række andre årsager.

Luther var heller ikke mild i sin dom over jøderne; mest kendt er hans skrift "Von den Juden und ihren Lügen"
(Om Jøderne og deres løgne)

Til gengæld anser jøderne Jesus og dermed Kristendommen for kættere, og de har skrevet adskillige mindre pæne ting om såvel Jesus som de Kristne.

02-03-04 JP Kampen om Jesu kors >>

27-02-04 JP Mel Gibsons Jesusfilm korsfæstet >>
JP Video >>


Talmudcitater

The Passion of the Christ
Mel Gibsons film om Jesus sidste timer
Support Mel Gibson.com - hjemmeside med video osv.

betyder: yderlige forklaring ved at holde musen over .

The Jewish War Against Mel Gibson
Part 1 - Part 2 - Part 3

"Passionen" er en stor begivenhed i mange lande med en helt-, eller delvist katolsk befolkning, hvor der hvert år ved Påsketid opføres teaterspil, som f.eks. de berømte Passions-spil i den tyske by Oberammergau. I andre lande afholdes der Påskeprocessioner, hvor Jesus-figurer bærer et stort kors rundt i gaderne.

Det hele går ud på at mindes Jesu lidelser ved tilfangetagelsen, domfældelsen og korsfæstelsen. En religiøs demonstration

Mel Gibson vover at være kritisk overfor Jødernes forsøg på at begrænse ytringsfriheden. Han er tillige med så fræk, at han vil fortælle sin version af Kristendommen uden at bede Jøderne om et blåt stempel.
Gibson fortalte til avisen
The New Yorker at: "den moderne verdslige Judaisme vil give den katolske kirke skylden for holocaust".

Mel Gibson, den kendte australske skuespiller fra film som "Braveheart", "The Patriot" og "Lethal Weapons" er en stærkt troende katolik og medlem af en bestemt katolsk retning, der holder sig til en ret bogstavelig bibelfortolkning.

Dette trosfælleskab er således ret utilfreds med diverse fornyelser (revisionisme!) af katolicismen, hvoraf nogle påstås at være fremkommet på grund af jødisk pression efter Anden Verdenskrig.

Jødisk ramaskrig

Efter det blev kendt, at Mel Gibson var i gang med at lave "The Passion", løb det ind med protester fra jødiske organisationer, der allerede inden, de havde set filmen, beskyldte Mel Gibson for at promovere "antismitisme".

Ind imellem nåede dette hysteri vanvittige højder, hvor trusler mod Mel Gibson og hans familie, samt alle de, der samarbejdede med ham, fór gennem luften.

Og dette har ikke været helt resultatløst. Ingen af de store selskaber i Hollywood, der stort set alle er ejet af jøder eller er totalt domineret af jødiske interesser, ville røre ved filmen med en ildtang, og Mel Gibson var nødt til at financere filmen af egen lomme.

Hollywood bosser, bl.a Steven Spielberg, lover at ødelægge Gibson
ADL forsøger at vride armen om på Vatikanet >>

Abraham Foxman er præsident for den indflydelsesrige og frygtede jødiske organisation Anti Defamation League (ADL).

Abraham Foxman, præsident for den indflydelsesrige og frygtede jødiske organisation Anti Defamation League; ADL
Abraham Foxman ADL
Årligt budget
Kr 244.332.000

Ordet 'defamation' betyder på dansk: bagtalelse, bagvaskelse, æreskrænkelse og 'League' betyder forbund. Altså en organisation, der bekæmper bagvaskelse af jøder.

Denne organisation, der af DR kaldes "en jødisk borgerretsgruppe", men som af mange opfattes som en slags terrororganisation, beskæftiger sig med at forfølge enhver, der vover at kritisere Israel, jøderne eller historikere, der sætter spørgsmålstegn ved den jødiske udlægning af holocaust.

Mange er bliver truet til tavshed eller har fået lukket hjemmesider ved intimidering og trusler om sagsanlæg, som i USA kan føre til lange, opslidende og kostbare retssager. ADL er selv bl.a blevet dømt til at betale 10 millioner dollar for bagvaskelse, og intimidering. Ligeledes har ADL uddelt en pris tiljJøden Moe Dalitz, leder af et forbrydersyndikat. ADL har et årligt budget på $ 40.000.000, der svarer til Kr. 244.332.000.

Abraham Foxman, der under et falsk navn havde sneget sig ind til en lukket fremvisning af en trailer for filmen, sammenligner filmen med passionsspillene i Tyskland, som ofte førte til antisemitiske udbrud - jævnfør den gamle traver om, at "det var jøderne, som korsfæstede Jesus". Gibson har forsøgt at dæmpe gemytterne ved at ændre nogle scener og fjerne kontroversielle citater fra Matthæus Evangeliet, men det hjalp ikke.
Så trådte Gibsons forsvarer til ved at sige, at kendsgerningerne nu engang er, at romerne korsfæstede Jesus efter krav fra bl.a. de jødiske skriftkloge.

Dog har Gibson valgt at fraklippe scenen hvor jødernes ypperstepræst Kaiaphas kaster en forbandelse over det jødiske folk ved erklæringen om korsfæstelsen.

Ordene "His blood be on us and our children" vil derfor ikke være at finde i den endelige version af filmen, udtaler en anonym Gibson-medarbejder.
Ak ja, en lille spøg som ovenstående er vel ikke politisk korrekt..

Lige så snart en jøde udtaler de magiske ord: Holocaust, Hitler, Auschwitz eller Shoah, forventes det jo af os, at vi klapper hælene sammen, gør honnør og antager en grimasse, som var et kært familiemedlem lige afgået ved døden.

Må vi lige grine. Vi har andre ting at bekymre os over end jødernes holocaust tvangstanke. Lad os ikke håbe på negrene, indianerne, ukrainerne, hviderusserne, armenierne osv. også begynder på det samme, for så kan vi leve resten af livet i begravelsesstemning. De kører et horrortrip på os, og mange af os er dumme nok til at falde for forestillingen.

Det skamløse er, at hvis en vover så meget som at nævne, at der ud over jøderne var millioner af andre, der omkom, så spiller man dybt fornærmet og siger straks 'antisemit'.

De af os, der ikke er årsunger mere, kender snart også hvert eneste offer, der nogensinde er blevet foreviget på celluloid, personligt. Så mange gange er vi blevet underholdt med de samme klip i en ny rækkefølge, belysning, eller kommentar.


Jewish Defense League Parade.
Heilende jøder (JDL)

The Jewish Defense League (JDL) blev oprettet af den fanatiske rabbiner, Meir Kahane, en israelsk racist (supremacist), som skrev bogen "They must go", der beskriver, hvordan alle palæstinensere skulle tvinges ud af det besatte Palæstina med magt.
Da den jødiske revisionist, David Cole, producerede en film, der såede tvivl om ægtheden af de udstillede gaskamre, som faktisk blev bygget af russerne efter krigen, opfordrede Irv Rubin, den nuværende leder af JDL, på sin hjemmeside, til at finde hans hjemmeadresse (udlovede dusør) og opfordrede ti,l at han skulle skades.

Irv Rubin Jewish Defence League Jødisk Terrorist
Irv Rubin

Baruch Goldstein, en ivrig tilhænger af Kahane, blev verdenskendt, da han slagtede flere end 40 palæstinensere med en maskinpistol, mens de bad i en moske i Hebron . På trods af disse fakta bliver JDL mange steder rubriceret som "en antiracistisk organisation".

Irv Rubin udtrykte sit bifald, da Dr. Ashleys (en revisionistisk historiker) hjem blev bombet, og har anstiftet til vold ved flere andre lejligheder. Rubin har siddet i fængsel, mistænkt for et bombeattentat mod King Fahd Mosque i Culver City og et kontor tilhørende det Amerikanske Kongresmedlem Darrell E. Issa, der er af libanesisk afstamning. På en nyhedskonference i 1978 tilbød Rubin en belønning på $ 500 til enhver, der ville "dræbe, lemlæste eller alvorligt såre" et medlem af det amerikanske Nazi Parti. Mere om JDL og Irv Rubin .

Også revisionisten Ernst Zündel har været mål for brand- og bombe- attentater hele tre gange..
Ernst Zundel, civil-rights champion?

Mere om JDL, Kahane, Irv Rubin osv.: When Zionist Terrorists Come to Town og her: Jailed Jewish Militant Protector or Terrorist? og her: Definition com: Jewish Defense LeagueSognepræst Poul Joachim Stender

Jeg er helt rystet
Et mesterværk! Helt fantastisk!
Overhovedet ikke antisemitisk....


Jacques Blum
talsmand for de danske jøder

Kunne bestemt ikke lide den! Det er kun vold for voldens skyld. Volden bliver penslet ud i de mindste detaljer. Voldsporno.
Den griske Judas, jøderne som angivere. Antisemitisk

Når det drejer sig om koncentrationslejrfilm, der viser hvordan tyskerne behandlede jøderne, hedder det "oplysning", ikke Blum?
det kan vi ikke få nok af......

JP 10-03-04
Dansk strid om ny Jesus-film

Striden om Jesu død er brudt ud i Danmark.

"Det er et voldsorgie", siger Jacques Blum om filmen.

En gruppe udvalgte religiøse danskere var tirsdag aften til snigpremiere på Hollywoodstjernen Mel Gibsons omstridte film "The passion of Christ", som skildrer de sidste 12 timer i Jesu liv. En film, som verden over har skabt splid mellem jøder og kristne, og nu også har delt vandene i Danmark.

Selv en voksfigur af Hitler på en historisk udstilling kan få jøderne til at gå amok.
I BTs udgave bliver "jøderne" dog til "berlinerne". BT - 20. marts 2004 (ikke tilgængelig)

TV2 Nyhederne Se klippet her

Tirsdag 10. marts 2004 kl 22:00

Filmen er blevet vist for et udvalgt publikum, bla. kristne præster og jøder...

Heldigvis for Mel var der hellere ikke enighed denne gang..


Protesterende jøder leger KZ fanger.
For når noget, der ikke helt passer jøderne, kommer frem, så er en ny holocaust snart forestående.

Voldsporno, antisemitisme, var Jacques Blums reaktion.

Det er, som det var, jeg er rystet. Helt fantastisk! sagde sognepræst Joakim Stender.

Jøderne til højre er godt trætte af Mel Gibson og Passionsspillet.

De vil hellere spille Auschwitz Spillet. Det er derfor, de er klædt ud i de sjove stribede dragter.

Jøderne er et festligt folkefærd, der ikke lader en chance gå forbi for at fejre. Man skal sandelig ikke forpasse en mulighed forat mindes Auschwitz.Ved siden af Grædemuren og mindet om det ødelagte tempel i Jerusalem, står Auschwitz som den tredje vigtigste helligdom.

Ja,' folk er s'gu sjove'. Nogle omgiver sig med billeder af en korsfæstet mand, andre elsker at rende rundt i fangedragter og lege Kz-lejr. (Når de ikke lige patruljerer i Golanhøjderne med en Uzi på maven).

Det bliver spændende at læse Stenders anmeldelse. Og endnu mere spændende at se filmen, der kunne få så manges sind i kog. Det har jeg siden gjort, og jeg må sige, at jeg var imponeret.
Indrømmet, lidelsesscenerne varede længe, og var lidt urealistiske, da en mand i virkeligheden aldrig ville have kunnet holde til så meget. Men de var med til at hensætte én i den rigtige sindsstemning for at få en forståelse af dramaet. At den var antisemitisk, skal man bestemt være jøde for at mene.

Torsdag den 26. februar 2004

NTL World
Rasende Jøder på gaden i Storbritanien

Vrede, da Gibsons Jesusfilm blev vist i Storbritannien

DEN første forevisning af Mel Gibsons kontroversielle nye film The Passion Of The Christ har frembragt en rasende reaktion fra det jødiske samfund i Storbritannien.

Repræsentanter for den Judaiske Tro var inviteret til at se filmen en måned inden, den vil blive lanceret i hele landet, men mange gik derfra og fordømmede den som "afskyelig", "jammerlig", og kaldte den en "film, der med stor sandsynlighed vil fremme racehad". Mere på engelsk >>
Steven Spielberg i modoffensiv

Schindlers Liste, en film, der ophøjer en myte til virkelighed og som derfor af nogle kaldes "Schwindlers Liste", udgives nu som DVD.
Verdens mest sete holocaust-film udgives for første gang på dvd og sætter atter gang i debatten om fornægtelsen af Hitlers udryddelseslejre. (JP 10. marts 2004)

Emilie Schindler er enke efter den Oskar Schindler, der har givet navn til Spielbergs prisbelønnede og meget berømte film "Schindler's List".

Emilie udtale efter at have set filmen, at den "var fuld af løgn". (Kilde: Christian News 29-4-1996)

Spielbergs film er bygget over en roman af T. Keneally. Førsteudgaven, New York 1982, indeholdt følgende notits: " This book is a fiction. Names, characters, places and incidents are either products of the imagination or are used fictitiously."

Denne notits er forsvundet fra senere udgaver. Normalt præsenteres filmen for skoleungdommen, som om den afspejlede den historiske virkelighed.

Det gør den ikke, for det er blot en filmatiseret roman.

Den canadiske journalist, Doug Collins, skrev 1994 om filmen, som han omdøbte til "Swindler´s List", at den var udtryk for Hollywood-propaganda.

Collins er blevet forfulgt af jødiske organisationer lige siden.

Se forvandlingen af oplysningerne på titelbladet i bogen i de første tre udgaver >>

Må ikke fremstille jøder i skurkerolle

Når det drejer sig om koncentrationslejrfilm, der viser hvordan tyskerne behandlede jøderne, hedder det "oplysning", ikke Blum? Og det kan ikke være realistisk nok, så folk kan føle det, som det "var". Ikke Blum?
Det kan vi ikke få nok af og det skal vises så ofte som muligt......

Jøderne må til gengæld ikke fremstilles i en skurkerolle. Hellere ikke når de nu var skurkene i tilfældet Jesus.... (eller under den Russiske Revolution, eller når det gælder handel med bloddiamanter, Irakkrigen, "sikkerhedshegn" i Palæstina, osv.)

Det er lykkedes jøderne at censurere eller styre den Katolske Kirke, Protestantismen, og historieundervisningen. I en del lande også ytringsfriheden.

Hvornår bliver det helt forbudt at spille Shakespeares "Oliver Twist", med den fæle grumme jøde Fagin?

Fås nu i paperback edition på Amazone.com for $24 (ca. kr. 160) klik!
The Culture of Critique - Kevin MacDonald
Forklarer mere om grundene til antisemitismens opståen end alle DRs debatprogrammer og Uffes holocaust kult center tilsammen. Køb den nu til kun ca. Kr. 160. Læs anmeldelse på dansk >>

Se klippet her >>

The Passion.dk >>

Gibson skræmt væk fra Oscar-fest, BT 10 marts >>

The Passion of the Christ - Fan Website >>

Passion of The Christ - Forum >>

Anmeldelse af filmen på Sørenz.dk >>

Support Mel Gibson.com

 Steven Spielberg


David Geffen, Steven Spielberg, and Bill Clinton

I mentioned that the Jews have elaborated on this basic lie with their postwar lies about lampshades and soap, supposedly manufactured from the corpses of millions of gassed Jews: poor, innocent, inoffensive, sensitive, blameless, high-minded, talented, violin-playing Jews murdered by the brutal, vicious, sadistic, Neanderthal Germans. That's the standard Hollywood lie perpetuated by Jews like Steven Spielberg. And the Jews use this lie to extort billions and billions and billions of dollars from the rest of the world. Mere >>

Why Steven Spielberg has more power than George Bush & Allan Greenspan combined Mere >>


Efter filmen:

Ramaskrig i USA's jødiske presse

Efter visningen af filmen i USA nedsablede og fordømte et enormt antal af de mange jødiske avisskribenter Gibsons film, der til gengæld af mange andre bliver betragtet som et mesterværk. Rabbinere, mediefolk og ledere fra de mange jødiske organisationer, hældte de mest perfide fordømmelser og forbandelser ud over Gibson, hans film, og de kristne i almindelighed.

Listen af navne indeholder nogle af de mest kendte jødiske skribenter og kommentatorer i USA:

Stanley Kauffmann - The New Republic
Leon Wieseltier - The New Republic
David Denby- The New Yorker
James Carroll - The Boston Globe
Robert Scheer - The Los Angeles Times
William Safire - The New York Times
Frank Rich - The New York Times
Richard Cohen - The Washington Post
Charles Krauthammer - The Washington Post
Al Neuharth - USA Today

Læs mere >>Genvej til Holy War - Morsom Kristen hadeside på Norsk, Spansk, Fransk engelsk og Tysk
Holy War
(morsom Kristen hadeside)

For de, der har humoren i behold.

Masser af grafiske udfoldelser i den norske del.

Mel Gibson vil lave jødisk western

Mel Gibson vil lave en film om den jødiske Chanukah-fest.
»Historien er en ren western«, siger Gibson.

»Makkabæernes Bog har altid fascineret mig. Makkabæerne stod fast og gik i krig mod det syriske overherredømme og kong Antiochos hundrede år før Kristus. Antiochos tvang jøderne til at dyrke falske guder, men de kæmpede en tre år lang krig, og vandt. Det førte til Jerusalems befrielse. Historien er en ren western«.

Amerikanske jøder protesterer igen....

Fra Abe Foxman, formanden for Anti-Defamation League lyder det:

»Nej tak! Det sidste vi har brug for er at gøre vores jødiske historie til en western«.

Ja, kære Abe, så kan det være, at du begynder at forstå, hvordan vi andre har det, der har set vores historie forvrænget af jødiske filmproducenter fra Hollywood, blive syltet ind i holocaust-sovs og høre på den evige jødiske jammer og krav om særbehandling.

Sidst blev vores statsminister Anders Fogh Rasmussen misbrugt af den jødiske propaganda ved, at Danmark fik tildelt en "pris" for at have reddet jøderne under Anden Verdenskrig.
Det havde været bedre med en undskyldning for de evige jødiske beskyldninger om "at være medskyldig i holocaust".


Ondsindet sladder?

Der går rygter om, at Mel Gibsons far har gået og pralet på de lokale værtshuse med, at en del af den enorme fortjeneste, som Mel Gibson allerede har fået ved produktion af "The Passion of the Christ", vil blive brugt til at støtte ofre for jødisk forfølgelse og revisionistisk forskning.

Nu siges det, at Hutton Gibson er kendt for at få sig en tår over tørsten en gang i mellem, men det kunne jo være, at nogle trængte revisionister går bedre tider i møde.

Og jøderne kan være glade alligevel, for en stor del af pengene vil givetvis ende i lommerne på de talrige jødiske forsvarsadvokater.

Under et tidligere radiointerview sagde Hutton Gibson, der er 85 år gammel, at jøderne er ude på at iværksætte "en verdensregering, der bl.a. involverer jødiske finansfolk, den Amerikanske Federal Reserve og Vatikanet".

Hvis du har mistet dette højere op på siden så husk lige at læse hér, hvad den ikke-selvhadende jøde, Henry Makows dom over Jødedommen er.

JØDISK – KRISTEN RIVALITET (Af jødisk fødte Henry Makow)

[Kevin] MacDonald ser antisemitisme som en legitim interessekonflikt. Jødiske organisationer, derimod, dæmoniserer enhver, der har den dumdristighed at omtale den jødiske magt. De undertrykker det faktum, at jødisk-kristen rivalitet har meget dybe rødder i Vestens samfund.

Efter min opfattelse kan denne rivalisering koges ned til det faktum, at de jødiske farisæere afviste Jesus’ budskab om universel kærlighed og broderskab. Lige siden har jøderne været socialt og metafysisk udenforstående, dog i besiddelse af nogle fantastiske kræfter, når det drejede sig om selvretfærdiggørelse. Vi er blevet brugt som nyttige idioter, der har været udnyttet af verdslige magtudøvere, som har haft til formål at ødelægge den kristne civilisation. Det 20e århundredes „modernistiske“ trend skal ses i dette lys.

Som jeg allerede har sagt andetsteds, er judaisme mere en racemæssig overbevisning end en religion. Jøderne bliver forholdt, at vi har en forpligtigelse til at skabe lighed og social retfærdighed. I virkeligheden bliver vi udnyttet af pengemænd til at bygge en totalitær verdensorden. De økonomiske bagmænd holder os socialistiske idealer for næsen, som lokkemad, til at overføre mere magt til regeringen, som de kontrollerer.

Naturligvis er ikke alle jøder den nye verdensordens soldater. De fleste nyttige idioter er ikke-jøder. Racisme har ikke noget med denne debat at gøre. Men jeg tror, at jøderne generelt har spillet en stor rolle i modernismen. Et fyrtårn for menneskeheden har vi ikke været. Selv bedraget, har vi bedraget andre, tilvejebragt social dysfunktion og social undertrykkelse. Vores rolle i kommunismen er en skændsel. Israel er en grund til at skamme os. Vi jøder skal finde ud af, hvem vi virkelig er, og hvad vi i virkeligheden burde arbejde for.

Vi kan begynde med at læse "The Culture of Critique" og de andre bøger i MacDonald’s trilogi om Judaisme som evolutionær strategi, "A People that Shall Dwell Alone" (1994) og "Separation and it's Discontents" (1998). MacDonald’s forlægger sendte "The Culture of Critique“ til 40 jødiske aviser/blade og fik ikke én eneste anmeldelse ud af det. Der har heller ikke været nogen 'mainstream' offentlig omtale, hvilket bekræfter hans teori og er et bevis for vores egen indkapsling. mere >>

Poul Joachim Stender, præst havde en anden mening. Hysteriet fra Jødiske kredse omkring Jesusfilmen, The Passion produceret af "Braveheart" Mel Gibson, sætter endnu en gang fokus på at Jøder verden over har ret så lange tæer. Mel Gibson benægter at være antisemit. De navne de navne, Jacqes Blum eller Jac Blum, Jødernes danske leder eller formand den danske Stephan / Steffen Spielberg. Tro samfund kan også staves: Blum, Jaques, eller Jaque Blum , Jacques Blum leder eller formand fra mosaisk trosamfund, eller trossamfund. Nogle husker det som Jaques, Jaque fra Eller endda Jac Blum, de danske Jøders formand, eller leder. Steffen, eller Stefan eller Steven Spielberg. Mel Gibson far er blevet kaldt holocaustbenægter og antisemit, fordi han bramfrit har udtalt sig om sit syn på visse sider af historien derunder holocaust. Poul Joachim Stender en dansk folkekirkepræst havde en anden mening. Steven Spielberg, eller Stephen Spielberg. The Passion of the Christ bliver nu kaldet for en kontroversiel film. Den store popularitet som Mel Gibson nyder påstås at kunne sætte gang i en ny bølge af antisemitisme. I Danmark vil filmen blive vist i Påsken. The Passion er allerede blevet vist i USA, hvor den har trukket fulde huse. De jødiske beskyldninger mod Mel Gibson i forbindelse med hans Jesusfilm The Passion, eller Passionen, der vil blive vis i Danmark i Påsken er de seneste i en lang række af kampagner mod folk der har udtalt sig kritisk om Jøder, Jøderne, den jødiske tro, mosaismen eller Judaisme. Religion uddannelse og religiøsitet, Kirke, Folkekirken, samfund. Religioner, Kristendom Jødedom og Judaisme, nyreligiøsitet, sekt, sekter, katolik, katolicisme. Paven og den Romersk katolske kirke. Mosebogen Eksempler som Martin Hohmann, Søren Krarup, og David Irving er de seneste i en lang række antisemitisme beskyldninger der tilsyneladende ingen ende vil tage. Samtidig er verdenssamfundet på nakken af Israel for dette lands nazistiske politik overfor palæstinenserne, samt fremtrædende Jøder i den internationale politik nu er under kraftig beskydning på grund af deres rolle i Irakkrigen og de løgnagtige påstande og bedrageri overfor befolkningerne angående "weapons of mass destruction".Jesusfilm kalder man det, lige som Jens Jørgen Thorsen der også en gang forargede med en Jesusfilm. Sognepræst Poul Joachim Stender havde en anden mening. Men Mel Gibson filmen er i modsætning til Jens Jørgen Thorsen provokationenikke et angreb på Jesus og Kristendommen, men (påstås af Jøderne) et angreb på Jøder og den mosaiske tro. Godt nok var Jesus Jøde, men han var ifølge Jøderne den første antisemit. Derfor skal Kristendom, Kirke og Pave og Katolikkerne bekæmpes.Steven Spielberg, og hans judaiske dokusoap Schindlers Liste, eller Svindlers liste som nogen kalder den. Katolicismen og Marten Luther afskildres som antisemitisme. Men Jøderne er ikke sådan at få bugt med og kalder nu hele Europa for antisemitisk. Israel er jo en reel apartheidsstat hvor Jøder har særlige rettigheder. Apartheid forsøges forklaret som nødvendig for jødernes og Israel overlevelse, men Jøderne arbejder desuden for at underminere de vestlige kulturer, blandt andet ved at støtte indvandring. Læs om det i Henry Makow's artikler "Det Jødiske Århundrede": makow/ Holocaust som mentalt paradigme.php og "Holocaust Som Mentalt Paradigme": http://upps.t35.com/makow/ Holocaust som mentalt paradigme.php. Braveheart, og The Patriot og nu Jesusfilm Mel Gibson er er en modig mand, og diskussionen om den kontroversielle film "The Passion" er endnu ikke ikke forbi. Antisemitisme beskyldninger hører efterhånden blot til Jøder som dommedagen til Jehovas Vidner. Steven Spielberg, eller Stephen Spielberg som nogen kalder ham. De navne de navne, Jacqes Blum eller Jac Blum, Jødernes danske leder eller formand den danske Stephan / Steffen Spielberg. Tro samfund kan også staves: Blum, Jaques, eller Jaque Blum , Jacques Blum leder eller formand fra mosaisk trosamfund, eller trossamfund. Nogle husker det som Jaques, Jaque fra Eller endda Jac Blum, de danske Jøders formand, eller leder. Steffen, eller Stefan eller Steven Spielberg.
   


Review of "The Culture of Critique" on The Original Dissident

Review of "The Culture of Critique" on Thornwalker
Review of "A People That Shall Dwell Alone"
Preface to the First Paperback Edition of "The Culture of Critique"
MacDonald on Hellenism cf. Judaism, - The Jewish Role in the 60s Counterculture & New Left
Separation and Its Discontents: Toward an Evolutionary Theory of Anti-Semitism (review)
Separation and it's Discontents


Prof. Kevin MacDonald - Professional Résumé
Thinking About Neoconservatism
Kevin MacDonald on the Puritans
What Makes Western Culture Unique?
Understanding Jewish Influence

Jewish slander
Upps mainpage >>